Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diadora FC Ruda Śląska PKS Gliwice
Pretoria 5 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
48 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 20.9
incredible Schieten adequate
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rente rent richting de bal. Rente geeft een lange en hoge pass. Zachęta is nu in balbezit. Botina is nu in balbezit. Botina haalt uit met een fantastische trap. Wtorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Ciliński is nu in balbezit. Ciliński passt de bal zonder na te denken. Botina rent richting de bal. Botina draait met de bal, schiet en ... Wtorek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Liszewski rent richting de bal. Villada onderschept slim de pass. Villada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Botina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 1:0

6e minuut.
Inworp. Ciliński met de inworp. Daar is Villada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villada geeft een lange en hoge pass. Botina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Villada geeft de bal voor. Wojtczak probeert de bal met de borst te controleren. Botina is nu in balbezit. Botina draait met de bal, schiet en ... Wtorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 2:0

11e minuut.
Páez verovert de bal door een tackle van achteren. Páez speelt de bal door. Villada bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ciliński met een snelle inworp. Villada probeert naar een medespeler te passen. Botina heeft problemen om de bal te vangen. Botina haalt uit met een fantastische trap. Wtorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Villada onderschept slim de pass. Villada geeft de bal voor. Páez speelt de bal door. Botina is nu in balbezit. Botina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cristache geeft de bal voor. Páez kopt de bal weg. Botina is nu in balbezit. Botina schiet op doel. Wtorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 3:0

21e minuut.
Botina passt de bal in één keer door. Talkowski is nu in balbezit. Talkowski met een sublieme pass. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 4:0

22e minuut.
Dźwigała heeft problemen om de bal te vangen. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez onderschept slim de pass. Botina rent richting de bal. Botina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 5:0

24e minuut.
Ciliński geeft een hoge lob. Botina kopt de bal weg. Szeremet onderschept slim de pass. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Páez de bal onder controle te krijgen. Ciliński geeft de bal voor. Botina springt en kopt de bal. Wtorek bokst de bal weg. Botina is nu in balbezit. Botina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 6:0

26e minuut.
Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto geeft een hoge lob. Botina kopt de bal weg. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 7:0

28e minuut.
Ciliński geeft een lange en hoge pass. Botina kopt de bal weg. Daar is Siemaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Wojtczak trapt de bal weg. Villada speelt de bal door. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina draait met de bal, schiet en ... Wtorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 8:0

30e minuut.
Loreto rent richting de bal. Villada is nu in balbezit. Villada geeft de bal voor. Botina rent richting de bal. Botina schiet op doel. Wtorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 9:0

34e minuut.
Villada met een sublieme pass. Ciliński met een sublieme pass. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel. Wtorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 10:0

38e minuut.
Ciliński verovert de bal door een tackle van achteren. Ciliński met een sublieme pass. Botina rent richting de bal. Botina haalt uit met een fantastische trap. Wtorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 11:0

39e minuut.
Daar is Liszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachęta is nu in balbezit. Botina onderschept slim de pass. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Botina rent richting de bal. Botina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 12:0

41e minuut.
Páez probeert naar een medespeler te passen. Pázmándi is nu in balbezit. Liszewski is nu in balbezit. Rek rent richting de bal. Rek probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ciliński rent richting de bal. Ciliński met een sublieme pass. Daar is Botina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botina haalt uit met een fantastische trap. Wtorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 13:0

45e minuut.
Villada verovert de bal door een tackle van achteren. Villada passt de bal in één keer door. Loreto is nu in balbezit. Loreto geeft een lange en hoge pass. Botina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 28%, PKS Gliwice 72%.
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 13:0

48e minuut.
Krochmal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villada is nu in balbezit. Zachęta begaat een overtreding. Zachęta krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Wtorek probeert naar een medespeler te passen. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache geeft de bal voor. Páez rent richting de bal. Páez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ciliński is nu in balbezit. Ciliński geeft een hoge lob. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez schiet op doel. Wtorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Tracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botina rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Botina rent richting de bal. Botina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 14:0

53e minuut.
Ciliński speelt de bal door. Daar is Botina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botina passt de bal met de wreef. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rente kopt de bal weg. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński geeft een hoge lob. Botina is nu in balbezit. Botina haalt uit met een fantastische trap. Wtorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Villada de bal. Villada met een sublieme pass. Ciliński probeert naar een medespeler te passen. Páez heeft problemen om de bal te vangen. Páez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 15:0

59e minuut.
Niţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţulescu speelt de bal door. Botina rent richting de bal. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez draait met de bal, schiet en ... Wtorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Villada geeft een lange en hoge pass. Páez rent richting de bal. Páez passt de bal zonder na te denken. Botina rent richting de bal. Botina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 16:0

65e minuut.
Pázmándi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szeremet de bal. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ... Wtorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 17:0

67e minuut.
Botina passt de bal met de wreef. Ciliński is nu in balbezit. Ciliński passt de bal zonder na te denken. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 18:0

71e minuut.
Villada passt de bal in één keer door. Ciliński is nu in balbezit. Ciliński speelt de bal door. Klungelig pakt Botina de bal. Botina schiet op doel. Wtorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Wtorek met een sublieme pass. Villada kopt de bal weg. Daar is Botina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botina haalt uit met een fantastische trap. Wtorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 19:0

76e minuut.
Liszewski kopt de bal weg. Cristache probeert naar een medespeler te passen. Botina is nu in balbezit. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ... Wtorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 20:0

79e minuut.
Villada bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villada. Villada krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Botina is nu in balbezit. Wojtczak rent richting de bal. Páez verovert de bal door een tackle van achteren. Páez haalt uit met een fantastische trap. Wtorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 21:0

85e minuut.
Botina passt de bal zonder na te denken. Daar is Rek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pázmándi begaat een overtreding. Pázmándi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Villada bereikt de bal nog maar net als eerste. Villada geeft een hoge lob. Botina rent richting de bal. Botina schiet op doel. Wtorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 22:0

88e minuut.
Páez passt de bal zonder na te denken. Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto geeft een hoge lob. Botina rent richting de bal. Botina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 23:0

90e minuut.
Botina rent richting de bal. Botina passt de bal in één keer door. Szeremet heeft problemen om de bal te vangen. Páez rent richting de bal. Páez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 17%, PKS Gliwice 83%.
Diadora FC Ruda Śląska - PKS Gliwice 24:0