Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesne Dziadki 2 KS Ogrodnik
gerr Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev passt de bal in één keer door. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ángel met een snelle inworp. Mischenko speelt de bal door. Gniza speelt de bal door. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 1:0

6e minuut.
Rotocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bruderek de bal. Tasak is nu in balbezit. Gniza onderschept slim de pass. Gniza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ángel is nu in balbezit. Ángel passt de bal zonder na te denken. Chaushev is nu in balbezit. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 2:0

11e minuut.
Breś rent richting de bal. Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza speelt de bal door. Chaushev heeft problemen om de bal te vangen. Chaushev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tasak speelt de bal door. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev passt de bal met de wreef. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 3:0

16e minuut.
Mischenko passt de bal zonder na te denken. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chaushev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capelli komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Mischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischenko probeert naar een medespeler te passen. Capelli is nu in balbezit. Capelli draait met de bal, schiet en ... Markuszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skowroński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
de Pryck passt de bal in één keer door. Marcola geeft een lange en hoge pass. Gniza kopt de bal weg. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mischenko passt de bal met de wreef. Ángel rent richting de bal. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Butlewski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. de Pryck onderschept slim de pass. de Pryck geeft een hoge lob. Capelli is nu in balbezit. Capelli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Skowroński geeft de bal voor. Capelli rent richting de bal. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 4:0

37e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel passt de bal in één keer door. Daar is Capelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capelli schiet op doel. Kawulok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 5:0

40e minuut.
Mischenko onderschept slim de pass. Mischenko speelt de bal door. Gniza is nu in balbezit. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 6:0

41e minuut.
Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach speelt de bal door. Ángel heeft problemen om de bal te vangen. Ángel geeft een lange en hoge pass. Gniza controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Butlewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ángel met de inworp. Gniza heeft problemen om de bal te vangen. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 19%, KS Ogrodnik 81%.
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 6:0

53e minuut.
Capelli verovert de bal door een tackle van achteren. Capelli passt de bal met de wreef. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... Kawulok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 7:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Markuszewski trapt de bal weg. Mischenko kopt de bal weg. Capelli probeert de bal met de borst te controleren. Capelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Breś de bal. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 8:0

64e minuut.
Butlewski trapt de bal weg. Mischenko rent richting de bal. Mischenko probeert naar een medespeler te passen. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Matyasik speelt de bal door. Marcola rent richting de bal. Kłósek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłósek krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Skowroński is nu in balbezit. Skowroński geeft de bal voor. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... Kawulok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 9:0

77e minuut.
Mischenko passt de bal in één keer door. Gniza rent richting de bal. Gniza passt de bal in één keer door. Capelli is nu in balbezit. Capelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 10:0

79e minuut.
Ángel passt de bal in één keer door. Daar is Mischenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mischenko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Capelli de bal. Capelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Butlewski passt de bal met de wreef. Mischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischenko geeft de bal voor. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 11:0

81e minuut.
Daar is Bruderek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruderek passt de bal met de wreef. Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza onderschept slim de pass. Gniza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mischenko speelt de bal door. Ángel is nu in balbezit. Ángel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Markuszewski de bal. Capelli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 15%, KS Ogrodnik 85%.
Lesne Dziadki 2 - KS Ogrodnik 11:0