Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tatrzańskie CarlosLG
nowa Tactiek 424
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 28.1
excellent Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Jegorov verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov met een sublieme pass. Ruffelse bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Korhut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korhut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Šuman de bal. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Zieliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ruffelse probeert de bal met de borst te controleren. Korhut rent richting de bal. Korhut passt de bal met de wreef. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Klungelig pakt Jegorov de bal. Kudzia rent richting de bal. Motyka rent richting de bal. Motyka draait met de bal, schiet en ... Pisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 1:0

10e minuut.
Jegorov geeft een hoge lob. Korhut rent richting de bal. Korhut schiet op doel. Pisz probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Kudzia de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Pisz probeert naar een medespeler te passen. Llano kopt de bal weg. Daar is Ocypa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korhut rent richting de bal. Korhut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pisz speelt de bal door. Ruffelse kopt de bal weg. Daar is Fam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Šuman passt de bal zonder na te denken. Ruffelse met een sublieme pass. Llano speelt de bal door. Korhut rent richting de bal. Korhut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Llano passt de bal met de wreef. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov passt de bal met de wreef. Ruffelse rent richting de bal. Motyka probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Motyka passt de bal in één keer door. Korhut rent richting de bal. Korhut passt de bal met de wreef. Llano bereikt de bal nog maar net als eerste. Llano draait met de bal, schiet en ... Pisz bokst de bal weg. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Pisz bokst de bal weg.

26e minuut.
Jegorov geeft een hoge lob. Daar is Šuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka met een sublieme pass. Korhut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Llano speelt de bal door. Klungelig pakt Korhut de bal. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhut rent richting de bal. Korhut draait met de bal, schiet en ... Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 2:0

34e minuut.
Korhut haalt uit met een fantastische trap. Kudzia probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruffelse zal de hoekschop nemen. Korhut krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kudzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 3:0

36e minuut.
Šuman passt de bal met de wreef. Lepper probeert naar een medespeler te passen. Llano probeert naar een medespeler te passen. Korhut is nu in balbezit. Korhut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 4:0

38e minuut.
Ocypa onderschept slim de pass. Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Motyka passt de bal met de wreef. Korhut is nu in balbezit. Korhut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhut onderschept slim de pass. Korhut schiet op doel. Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 5:0

44e minuut.
Ruffelse probeert naar een medespeler te passen. Llano speelt de bal door. Klungelig pakt Korhut de bal. Korhut schiet op doel. Kudzia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tatrzańskie 16%, CarlosLG 84%.
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 5:0

53e minuut.
Šuman is nu in balbezit. Ruffelse onderschept slim de pass. Motyka met een sublieme pass. Korhut is nu in balbezit. Korhut haalt uit met een fantastische trap. Pisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Motyka is nu in balbezit. Motyka passt de bal met de wreef. Daar is Ruffelse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Korhut draait met de bal, schiet en ... Motyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruffelse probeert naar een medespeler te passen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pisz trapt de bal weg van het doel. Motyka kopt de bal weg. Korhut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhut haalt uit met een fantastische trap. Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ruffelse onderschept slim de pass. Ruffelse heeft problemen om de bal te vangen. Ruffelse passt de bal met de wreef. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Motyka is nu in balbezit. Korhut is nu in balbezit. Motyka rent richting de bal. Korhut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka is nu in balbezit. Motyka passt de bal in één keer door. Korhut is nu in balbezit. Korhut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Doeltrap. Paskuda komt het veld opgelopen. Pisz trapt de bal weg van het doel. Motyka kopt de bal weg. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhut rent richting de bal. Korhut schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Motyka kopt de bal weg. Kudzia probeert de bal met de borst te controleren. Paskuda rent richting de bal. Paskuda haalt uit met een fantastische trap. Pisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 6:0

75e minuut.
Korhut speelt de bal door. Paskuda is nu in balbezit. Motyka is nu in balbezit. Motyka draait met de bal, schiet en ... Pisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Motyka rent richting de bal. Motyka passt de bal met de wreef. Korhut is nu in balbezit. Korhut haalt uit met een fantastische trap. Pisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 7:0

77e minuut.
Švagžlis probeert naar een medespeler te passen. Poggioni heeft problemen om de bal te vangen. Paskuda verovert de bal door een tackle van achteren. Paskuda draait met de bal, schiet en ... Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korhut is nu in balbezit. Korhut draait met de bal, schiet en ... Pisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Korhut passt de bal met de wreef. Paskuda probeert de bal met de borst te controleren. Llano is nu in balbezit. Llano draait met de bal, schiet en ... Pisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Llano speelt de bal door. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Llano de bal. Llano speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Ciborowski komt het veld opgelopen. Skabara komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Llano met een sublieme pass. Skabara is nu in balbezit. Paskuda is nu in balbezit. Paskuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 8:0

86e minuut.
Kobyłecki komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Oziewicz trapt de bal weg. Motyka kopt de bal weg. Klungelig pakt Paskuda de bal. Skabara is nu in balbezit. Skabara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tatrzańskie 20%, CarlosLG 80%.
Fc Tatrzańskie - CarlosLG 8:0