Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laskowianka Arsenał Wrocław
De1end Tactiek Defend
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 34.2
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Birlic rent richting de bal. Birlic passt de bal met de wreef. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Arsenał Wrocław 1:0

5e minuut.
Gardynik rent richting de bal. Bakalov onderschept slim de pass. Bakalov speelt de bal door. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Leyton rent richting de bal. Leyton passt de bal zonder na te denken. Zabunović rent richting de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mularski geeft een lange en hoge pass. Sysio heeft problemen om de bal te vangen. Sysio passt de bal zonder na te denken. Zabunović rent richting de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bakalov probeert naar een medespeler te passen. Birlic is nu in balbezit. Birlic passt de bal met de wreef. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Arsenał Wrocław 2:0

14e minuut.
Leyton met een sublieme pass. Zabunović rent richting de bal. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Piper probeert de bal aan de voet te houden. Mularski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Arsenał Wrocław 3:0

16e minuut.
Sysio met een sublieme pass. Zabunović is nu in balbezit. Birlic is nu in balbezit. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Mularski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Arsenał Wrocław 4:0

17e minuut.
Bakalov met een sublieme pass. Leyton heeft problemen om de bal te vangen. Leyton passt de bal in één keer door. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Mularski bokst de bal weg.

19e minuut.
Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton geeft een hoge lob. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Mularski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Arsenał Wrocław 5:0

21e minuut.
Zabunović rent richting de bal. Birlic is nu in balbezit. Birlic passt de bal zonder na te denken. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sysio probeert naar een medespeler te passen. Leyton rent richting de bal. Leyton met een sublieme pass. Birlic heeft problemen om de bal te vangen. Birlic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Piper geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakalov met een snelle inworp. Birlic rent richting de bal. Birlic schiet op doel. Mularski bokst de bal weg.

39e minuut.
Bakalov rent richting de bal. Bakalov passt de bal zonder na te denken. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Arsenał Wrocław 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 17%, Arsenał Wrocław 83%.
Laskowianka - Arsenał Wrocław 6:0

46e minuut.
Valeriano komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Săvoiu met een snelle inworp. Valeriano kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birlic. Birlic krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Kołomyjski rent richting de bal. Bakalov onderschept slim de pass. Bakalov speelt de bal door. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Mularski bokst de bal weg.

51e minuut.
Sysio onderschept slim de pass. Sysio met een sublieme pass. Uceda speelt de bal door. Zabunović rent richting de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Mularski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bakalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birlic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciruelos de bal. Zabunović rent richting de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Mularski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gwóźdź met een sublieme pass. Frnka probeert naar een medespeler te passen. Bakalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalov geeft de bal voor. Zabunović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Uceda onderschept slim de pass. Uceda geeft de bal voor. Zabunović heeft problemen om de bal te vangen. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Piper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Zabunović de bal. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Arsenał Wrocław 7:0

78e minuut.
Abu Firuz verovert de bal door een tackle van achteren. Abu Firuz speelt de bal door. Zabunović is nu in balbezit. Birlic is nu in balbezit. Birlic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic verovert de bal door een tackle van achteren. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Leyton met een snelle inworp. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Sysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysio geeft de bal voor. Mularski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Leyton is nu in balbezit. Leyton geeft een lange en hoge pass. Daar is Chatzioannidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic rent richting de bal. Birlic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Mularski met een harde bal richting middenveld. Bakalov kopt de bal weg. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Mularski bokst de bal weg.

87e minuut.
Sysio probeert naar een medespeler te passen. Leyton heeft problemen om de bal te vangen. Leyton speelt de bal door. Zabunović rent richting de bal. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 18%, Arsenał Wrocław 82%.
Laskowianka - Arsenał Wrocław 7:0