Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hunters Wrocław PROMIEŃ LKS
5-2-1-2 Tactiek tre
53% Balbezit 47%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 30.4
formidable Schieten adequate
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Lichodziejewski met een sublieme pass. Oryszko geeft een lange en hoge pass. Dąbski heeft problemen om de bal te vangen. Moliński is nu in balbezit. Moliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik verovert de bal door een tackle van achteren. Wandzik speelt de bal door. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński haalt uit met een fantastische trap. Ispas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Moliński heeft problemen om de bal te vangen. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moliński. Moliński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Wandzik is nu in balbezit. Wandzik met een sublieme pass. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 1:0

23e minuut.
Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn onderschept slim de pass. Begeyn geeft een hoge lob. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Begeyn passt de bal in één keer door. Mickiewicz is nu in balbezit. Begeyn onderschept slim de pass. Begeyn geeft de bal voor. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lichodziejewski passt de bal zonder na te denken. Wandzik heeft problemen om de bal te vangen. Hofman is nu in balbezit. Hofman schiet op doel. Ispas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 2:0

38e minuut.
Moliński onderschept slim de pass. Moliński speelt de bal door. Hofman is nu in balbezit. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 3:0

42e minuut.
Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Begeyn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sârgu. Sârgu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hofman is nu in balbezit. Hofman geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dąbski de bal onder controle te krijgen. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 4:0

44e minuut.
Oryszko met een snelle inworp. Klungelig pakt Lichodziejewski de bal. Lichodziejewski speelt de bal door. Wandzik rent richting de bal. Wandzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 17%, PROMIEŃ LKS 83%.
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 5:0

46e minuut.
Oryszko met een snelle inworp. Lichodziejewski is nu in balbezit. Lichodziejewski geeft een hoge lob. Moliński is nu in balbezit. Moliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 6:0

48e minuut.
Begeyn rent richting de bal. Begeyn geeft de bal voor. Moliński rent richting de bal. Moliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Moliński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deptuch de bal. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński draait met de bal, schiet en ... Dąbski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ispas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lichodziejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichodziejewski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moliński kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 7:0

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ispas niet meer kan verder spelen.

58e minuut.
Lichodziejewski probeert naar een medespeler te passen. Hofman is nu in balbezit. Hofman speelt de bal door. Moliński is nu in balbezit. Moliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński verovert de bal door een tackle van achteren. Moliński passt de bal met de wreef. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 8:0

62e minuut.
Chęciński met een snelle inworp. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn passt de bal zonder na te denken. Moliński is nu in balbezit. Moliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 9:0

64e minuut.
Deptuch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oryszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichodziejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 10:0

65e minuut.
Kuształa speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 11:0

68e minuut.
Hofman kopt de bal weg. Wandzik is nu in balbezit. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dąbski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 12:0

69e minuut.
Lichodziejewski speelt de bal door. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dąbski de bal onder controle te krijgen. Lichodziejewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 13:0

70e minuut.
Kuształa speelt de bal door. Paal!

71e minuut.
Bolčánik passt de bal zonder na te denken. Hofman is nu in balbezit. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Littomericzky passt de bal in één keer door. Lichodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichodziejewski passt de bal zonder na te denken. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 14:0

75e minuut.
Lichodziejewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuształa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oryszko met een snelle inworp. Lichodziejewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Begeyn is nu in balbezit. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft de bal voor. Hofman rent richting de bal. Hofman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 15:0

77e minuut.
Sârgu geeft de bal voor. Moliński kopt de bal weg. Moliński is nu in balbezit. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Olwert is nu in balbezit. Lichodziejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lichodziejewski passt de bal zonder na te denken. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 16:0

85e minuut.
Mickiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Moliński speelt de bal door. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ... Deptuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hofman is nu in balbezit. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch geeft de bal voor. Hofman rent richting de bal. Hofman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 17:0

88e minuut.
Mickiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chęciński is nu in balbezit. Chęciński geeft een hoge lob. Moliński rent richting de bal. Moliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 16%, PROMIEŃ LKS 84%.
FC Hunters Wrocław - PROMIEŃ LKS 18:0