Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KROLEWSCY C.F FC Nafta Gorlice
over the top_4 Tactiek Defend
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 23.5
redelijk Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Górkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Patano rent richting de bal. Patano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pouget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouget schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pielecha de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lundberg zal de hoekschop nemen. Dębicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moravčević is nu in balbezit. Szpejna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szpejna krijgt een gele kaart. Moravčević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruta met een snel genomen vrije trap. Dębicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pouget is nu in balbezit. Pouget draait met de bal, schiet en ... Dębicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Nafta Gorlice 1:0

20e minuut.
Pouget is nu in balbezit. Prawdzic rent richting de bal. Prawdzic passt de bal in één keer door. Pouget rent richting de bal. Pouget schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Golański geeft de bal voor. Bottinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottinelli passt de bal met de wreef. Patano probeert de bal aan de voet te houden. Patano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Patano passt de bal met de wreef. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk passt de bal in één keer door. Pouget is nu in balbezit. Pouget draait met de bal, schiet en ... Dębicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Patano verovert de bal door een tackle van achteren. Patano geeft een hoge lob. Daar is Górkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouget rent richting de bal. Pouget schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Nafta Gorlice 2:0

39e minuut.
Patano onderschept slim de pass. Patano speelt de bal door. Pouget rent richting de bal. Pouget haalt uit met een fantastische trap. Szwarczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dębicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Nafta Gorlice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 14%, FC Nafta Gorlice 86%.
KROLEWSCY C.F - FC Nafta Gorlice 3:0

47e minuut.
Pielecha geeft een hoge lob. Niemczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Patano de bal. Patano geeft een hoge lob. Pouget springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prawdzic heeft problemen om de bal te vangen. Patano is nu in balbezit. Patano passt de bal in één keer door. Pouget is nu in balbezit. Pouget schiet op doel. Dębicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lundberg neemt de hoekschop. Szwarczewski rent richting de bal. Pouget verovert de bal door een tackle van achteren. Pouget schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Patano is nu in balbezit. Patano geeft een hoge lob. Pouget is nu in balbezit. Pouget haalt uit met een fantastische trap. Dębicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Nafta Gorlice 4:0

57e minuut.
Lundberg is nu in balbezit. Lundberg geeft een lange en hoge pass. Szwarczewski heeft problemen om de bal te vangen. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Moravčević verovert de bal door een tackle van achteren. Moravčević met een sublieme pass. Szpejna rent richting de bal. Szpejna geeft de bal voor. Lundberg geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Patano onderschept slim de pass. Patano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pielecha de bal. Pouget is nu in balbezit. Pouget draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget is nu in balbezit. Pouget schiet op doel. Szwarczewski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lundberg geeft de bal voor. Pielecha kopt de bal weg. Górkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lundberg rent richting de bal. Lundberg speelt de bal door. Dębicki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 12%, FC Nafta Gorlice 88%.
KROLEWSCY C.F - FC Nafta Gorlice 4:0