Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Marselie 1900 FC Sport United
Default tactic Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
38 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 18.4
uitstekend Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Prytz passt de bal zonder na te denken. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczeski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barczeski krijgt een gele kaart. Perzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perzak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Čemerlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čemerlić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wasilewski trapt de bal weg. Smolarz kopt de bal weg. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Herbski speelt de bal door. Belie heeft problemen om de bal te vangen. Belie geeft een lange en hoge pass. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. Wasilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pelizzaro onderschept slim de pass. Pelizzaro geeft de bal voor. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ... Wasilewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 1:0

10e minuut.
Boldiş met een sublieme pass. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić passt de bal in één keer door. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 2:0

13e minuut.
Pelizzaro geeft de bal voor. Čemerlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čemerlić passt de bal zonder na te denken. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Belie geeft een hoge lob. Daar is Krawężnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić haalt uit met een fantastische trap. Byśkiniewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 3:0

18e minuut.
Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Čemerlić rent richting de bal. Čemerlić probeert naar een medespeler te passen. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 4:0

22e minuut.
Pelizzaro speelt de bal door. Prytz rent richting de bal. Prytz passt de bal in één keer door. Čemerlić rent richting de bal. Čemerlić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 5:0

25e minuut.
Smolarz geeft de bal voor. Barczeski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Perzak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Wasilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 6:0

26e minuut.
Strzelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş rent richting de bal. Boldiş met een sublieme pass. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Strzelecki de bal. Pacocha is nu in balbezit. Pacocha met een sublieme pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Karzełek rent richting de bal. Pelizzaro onderschept slim de pass. Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Čemerlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čemerlić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Pacocha rent richting de bal. Pacocha met een sublieme pass. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 7:0

43e minuut.
Smolarz rent richting de bal. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco met een sublieme pass. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Marselie 1900 27%, FC Sport United 73%.
FC Marselie 1900 - FC Sport United 8:0

49e minuut.
Čemerlić is nu in balbezit. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi rent richting de bal. Pezzi draait met de bal, schiet en ... Wasilewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 9:0

51e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Boldiş speelt de bal door. Čemerlić met een sublieme pass. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 10:0

55e minuut.
Karzełek verovert de bal door een tackle van achteren. Karzełek probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Yakarcaklı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 11:0

57e minuut.
Prytz geeft de bal voor. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz geeft de bal voor. Pezzi heeft problemen om de bal te vangen. Pezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 12:0

60e minuut.
Yakarcaklı geeft een lange en hoge pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 13:0

63e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Boldiş controleert de bal met de borst. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Čemerlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čemerlić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 14:0

65e minuut.
Boldiş passt de bal zonder na te denken. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzelecki is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Wasilewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 15:0

71e minuut.
Mur is nu in balbezit. Boldiş onderschept slim de pass. Pezzi is nu in balbezit. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Wasilewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 16:0

72e minuut.
Serek rent richting de bal. Prytz onderschept slim de pass. Prytz geeft de bal voor. Čemerlić rent richting de bal. Čemerlić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wasilewski trapt de bal weg van het doel. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. Wasilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Yakarcaklı geeft een lange en hoge pass. Čemerlić speelt de bal door. Smolarz rent richting de bal. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wasilewski met een harde bal richting middenveld. Pacheco controleert de bal met de borst. Pacheco geeft een hoge lob. Pezzi rent richting de bal. Pezzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Čemerlić haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Wasilewski trapt de bal weg. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Pezzi is nu in balbezit. Boldiş rent richting de bal. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 17:0

82e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft de bal voor. Klungelig pakt Geszczyński de bal. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Klungelig pakt Boldiş de bal. Pezzi rent richting de bal. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić probeert naar een medespeler te passen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Sport United 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Marselie 1900 26%, FC Sport United 74%.
FC Marselie 1900 - FC Sport United 18:0