Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:37
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: Oranisko
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20720
Wiejscy Kopacze TS Sparta
Buczo Tactiek presss
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 46.3
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


11e minuut.
Yurdal onderschept slim de pass. Yurdal met een sublieme pass. Kerbelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne onderschept slim de pass. Carne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lama kopt de bal weg. Carne probeert de bal met de borst te controleren. Carne passt de bal in één keer door. Yurdal rent richting de bal. Yurdal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zeroual passt de bal met de wreef. Ranic rent richting de bal. Ranic passt de bal in één keer door. Komoróczy is nu in balbezit. Komoróczy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Zeroual geeft een hoge lob. Klungelig pakt Passadori de bal. Passadori speelt de bal door. Yurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Carne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureanti begaat een overtreding. Carne raakt geblesseerd tijdens het duel. Lama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uztunç kopt de bal weg. Kerbelis heeft problemen om de bal te vangen. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaronskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matysik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matysik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ntalaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - TS Sparta 1:0

39e minuut.
Lama kopt de bal weg. Carne is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laureanti. Laureanti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 37%, TS Sparta 63%.
Wiejscy Kopacze - TS Sparta 1:0

56e minuut.
Dan geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaronskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matysik is nu in balbezit. Matysik schiet op doel. Ntalaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - TS Sparta 2:0

65e minuut.
Inworp. van Axel Dongen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Passadori kopt de bal weg. Klungelig pakt Paskuda de bal. Lama probeert naar een medespeler te passen. Carne rent richting de bal. Carne geeft een lange en hoge pass. Ntalaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matysik rent richting de bal. Matysik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - TS Sparta 3:0

83e minuut.
Carne is nu in balbezit. Carne passt de bal met de wreef. Yurdal is nu in balbezit. Yurdal haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - TS Sparta 4:0

87e minuut.
Kerbelis geeft de bal voor. Dan geeft een lange en hoge pass. Jaronskas kan de bal niet met de borst controleren. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 37%, TS Sparta 63%.
Wiejscy Kopacze - TS Sparta 4:0