Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilital Ajaxx
AK 6 c Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
46 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 29.5
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen zwak
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Lu met een sublieme pass. Daar is Salamoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap. Bajera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 1:0

3e minuut.
Baturo speelt de bal door. Dróżdż heeft problemen om de bal te vangen. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński schiet op doel. Bajera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 2:0

6e minuut.
Gorlat verovert de bal door een tackle van achteren. Gorlat passt de bal in één keer door. Vaherna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaherna geeft een hoge lob. Leão onderschept slim de pass. Bajera bokst de bal weg.

8e minuut.
Lu heeft problemen om de bal te vangen. Lu speelt de bal door. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas schiet op doel. Bajera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 3:0

10e minuut.
Leão geeft een hoge lob. Figielski kopt de bal weg. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Salamoński is nu in balbezit. Salamoński schiet op doel. Bajera bokst de bal weg. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas schiet op doel. Bajera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pochwała controleert de bal met de borst. Salamoński onderschept slim de pass. Salamoński passt de bal met de wreef. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap. Bajera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pavon kopt de bal weg. Holttinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holttinen geeft de bal voor. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sikiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Šedurskas is nu in balbezit. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gorlat rent richting de bal. Sklavakis onderschept slim de pass. Sklavakis passt de bal met de wreef. Szawan is nu in balbezit. Szawan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Šedurskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lu geeft een hoge lob. Bajera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gorlat geeft de bal voor. Daar is Pochwała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedurskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šedurskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 4:0

27e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft een hoge lob. Pochwała kopt de bal weg. Salamoński rent richting de bal. Salamoński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Holttinen passt de bal in één keer door. Lu rent richting de bal. Lu speelt de bal door. Salamoński is nu in balbezit. Salamoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Figielski kopt de bal weg. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas geeft een hoge lob. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 5:0

34e minuut.
Baturo rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft een hoge lob. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Lu geeft de bal voor. Salamoński kopt de bal weg. Šedurskas controleert de bal met de borst. Šedurskas schiet op doel. Bajera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 6:0

38e minuut.
Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Salamoński is nu in balbezit. Salamoński draait met de bal, schiet en ... Leão probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šedurskas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 7:0

40e minuut.
Holttinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holttinen geeft de bal voor. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 8:0

43e minuut.
Baturo met de inworp. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Paszulewicz kopt de bal weg. Daar is Salamoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leão begaat een overtreding. Salamoński raakt geblesseerd tijdens het duel. Lu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 24%, Ajaxx 76%.
Wilital - Ajaxx 8:0

46e minuut.
Lu passt de bal met de wreef. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński speelt de bal door. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lu passt de bal zonder na te denken. Salamoński heeft problemen om de bal te vangen. Salamoński passt de bal zonder na te denken. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Baturo is nu in balbezit. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce geeft de bal voor. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 9:0

58e minuut.
Szawan passt de bal in één keer door. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas passt de bal in één keer door. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński haalt uit met een fantastische trap. Bajera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Figielski geeft een lange en hoge pass. Baturo heeft problemen om de bal te vangen. Salamoński rent richting de bal. Salamoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 10:0

62e minuut.
Leão bereikt de bal nog maar net als eerste. Leão geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šedurskas met een snelle inworp. Lu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gorlat is nu in balbezit. Gorlat met een sublieme pass. Ponce speelt de bal door. Salamoński rent richting de bal. Salamoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 11:0

66e minuut.
Figielski kopt de bal weg. Lu heeft problemen om de bal te vangen. Lu speelt de bal door. Salamoński is nu in balbezit. Salamoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Leão geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ponce met de inworp. Salamoński is nu in balbezit. Salamoński geeft een lange en hoge pass. Bajera bokst de bal weg.

68e minuut.
Gorlat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ponce de bal onder controle te krijgen. Baturo rent richting de bal. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce geeft een lange en hoge pass. Paal! Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 12:0

69e minuut.
Sklavakis passt de bal met de wreef. Pochwała geeft de bal voor. Ponce speelt de bal door. Salamoński is nu in balbezit. Salamoński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šedurskas heeft problemen om de bal te vangen. Dróżdż speelt de bal door. Paszulewicz probeert de bal met de borst te controleren. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Baturo controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponce met een snelle inworp. Lu geeft de bal voor. Šedurskas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 13:0

75e minuut.
Ponce met een snelle inworp. Lu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lu geeft de bal voor. Salamoński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 14:0

77e minuut.
Baturo kopt de bal weg. Gorlat geeft een hoge lob. Daar is Dahm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 15:0

81e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Figielski probeert naar een medespeler te passen. Lu geeft de bal voor. Salamoński springt en kopt de bal. Bajera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 16:0

83e minuut.
Lu heeft problemen om de bal te vangen. Dróżdż is nu in balbezit. Lu verovert de bal door een tackle van achteren. Lu geeft een hoge lob. Šedurskas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 17:0

86e minuut.
Pavon rent richting de bal. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski passt de bal in één keer door. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Figielski geeft de bal voor. Salamoński rent richting de bal. Salamoński passt de bal in één keer door. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 18:0

89e minuut.
Gorlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorlat speelt de bal door. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas schiet op doel. Bajera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Ajaxx 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 17%, Ajaxx 83%.
Wilital - Ajaxx 19:0