Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałtyk 1930 Gdynia Jedność Metalplast
424 sks Tactiek BOMR V1
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 34.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Špirnák is nu in balbezit. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Romashev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Romashev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Romashev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Klungelig pakt Maruszewski de bal. Maruszewski probeert naar een medespeler te passen. Bates bereikt de bal nog maar net als eerste. Bates geeft een lange en hoge pass. Sellimi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gigoshvili geeft de bal voor. Ergili kopt de bal weg. Sellimi rent richting de bal. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Bosganas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Jedność Metalplast 1:0

12e minuut.
Kłaczkowski speelt de bal door. Przybora is nu in balbezit. Romo onderschept slim de pass. Romo geeft een lange en hoge pass. Sellimi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Ergili de bal. Ergili geeft een hoge lob. Wattez heeft problemen om de bal te vangen. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gigoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigoshvili probeert naar een medespeler te passen. Kłaczkowski probeert naar een medespeler te passen. Odak rent richting de bal. Odak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Krocan de bal. Rębacz rent richting de bal. Rębacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bałtyk 1930 Gdynia - Jedność Metalplast 1:1

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leonte zal de hoekschop nemen. Daar is Krocan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - Jedność Metalplast 1:2

30e minuut.
Przybora is nu in balbezit. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo geeft een hoge lob. Sellimi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ergili speelt de bal door. Daar is Špirnák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špirnák geeft een hoge lob. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. Bosganas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 33%, Jedność Metalplast 67%.
Bałtyk 1930 Gdynia - Jedność Metalplast 1:2

59e minuut.
Wattez kopt de bal weg. Gigoshvili heeft problemen om de bal te vangen. Kłaczkowski speelt de bal door. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gigoshvili rent richting de bal. Gigoshvili speelt de bal door. Sellimi rent richting de bal. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Bosganas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Reveron met een snelle inworp. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte passt de bal met de wreef. Odak bereikt de bal nog maar net als eerste. Odak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 29%, Jedność Metalplast 71%.
Bałtyk 1930 Gdynia - Jedność Metalplast 1:2