Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY MKS Kabury Szczecin
442 Tactiek 442 kabura
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 30.3
formidable Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azulewicz zal de hoekschop nemen. Marysek kopt de bal weg. Futrasov rent richting de bal. Futrasov schiet op doel. Rezek probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Maríusson kopt de bal weg. Daar is Futrasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futrasov passt de bal in één keer door. Wurszt rent richting de bal. Podpora rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Azulewicz is nu in balbezit. Azulewicz passt de bal zonder na te denken. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Rezek rent richting de bal. Rezek haalt uit met een fantastische trap. Żytko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Futrasov probeert naar een medespeler te passen. Podpora rent richting de bal. Marysek onderschept slim de pass. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Żytko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staniszewski speelt de bal door. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek schiet op doel. Żytko bokst de bal weg.

18e minuut.
Staniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniszewski met een sublieme pass. Futrasov probeert naar een medespeler te passen. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 2:0

19e minuut.
Moţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Azulewicz geeft een hoge lob. Rezek springt en kopt de bal. Marysek springt en kopt de bal. Żytko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rezek passt de bal met de wreef. Azulewicz rent richting de bal. Azulewicz passt de bal in één keer door. Marysek rent richting de bal. Marysek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Futrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Futrasov geeft de bal voor. Turecki is nu in balbezit. Marysek verovert de bal door een tackle van achteren. Marysek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Podpora verovert de bal door een tackle van achteren. Azulewicz geeft een lange en hoge pass. Fedak rent richting de bal. Rezek verovert de bal door een tackle van achteren. Rezek schiet op doel. Żytko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Lakwa de bal. Lakwa met een sublieme pass. Marysek is nu in balbezit. Marysek draait met de bal, schiet en ... Żytko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 3:0

42e minuut.
Cortina draait met de bal, schiet en ... Nizzi probeert naar een medespeler te passen. Azulewicz kopt de bal weg. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 34%, MKS Kabury Szczecin 66%.
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 3:0

52e minuut.
Nizzi met een sublieme pass. Daar is Turecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azulewicz met een sublieme pass. Marysek rent richting de bal. Marysek geeft een lange en hoge pass. Żytko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Staniszewski rent richting de bal. Staniszewski geeft een hoge lob. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Żytko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staniszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rezek kopt de bal weg. Marysek rent richting de bal. Marysek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 4:0

56e minuut.
Ochoa met een snelle inworp. Staniszewski is nu in balbezit. Staniszewski geeft de bal voor. Marysek springt en kopt de bal. Żytko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 5:0

60e minuut.
Velicu rent richting de bal. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa geeft de bal voor. Marysek is nu in balbezit. Marysek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Maríusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson passt de bal in één keer door. Lantigua speelt de bal door. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. Nizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Staniszewski is nu in balbezit. Staniszewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marysek de bal. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Żytko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Turecki de bal. Maríusson geeft een hoge lob. Daar is Podpora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek schiet op doel. Żytko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 6:0

66e minuut.
Futrasov met een sublieme pass. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Marysek is nu in balbezit. Marysek draait met de bal, schiet en ... Żytko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rezek rent richting de bal. Rezek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 7:0

71e minuut.
Staniszewski geeft de bal voor. Azulewicz kopt de bal weg. Podpora is nu in balbezit. Marysek onderschept slim de pass. Marysek schiet op doel. Żytko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Azulewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marysek kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Staniszewski speelt de bal door. Futrasov met een sublieme pass. Daar is Marysek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Żytko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 8:0

74e minuut.
Marysek passt de bal zonder na te denken. Staniszewski rent richting de bal. Staniszewski passt de bal zonder na te denken. Rezek rent richting de bal. Rezek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 9:0

76e minuut.
Inworp. Ochoa met een snelle inworp. Staniszewski rent richting de bal. Staniszewski probeert naar een medespeler te passen. Maríusson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Velicu probeert naar een medespeler te passen. Futrasov met een sublieme pass. Marysek rent richting de bal. Marysek draait met de bal, schiet en ... Podpora probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Staniszewski passt de bal met de wreef. Azulewicz rent richting de bal. Azulewicz passt de bal in één keer door. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 10:0

88e minuut.
Rezek probeert naar een medespeler te passen. Staniszewski rent richting de bal. Staniszewski passt de bal zonder na te denken. Maríusson is nu in balbezit. Maríusson passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 29%, MKS Kabury Szczecin 71%.
FC BROWARY - MKS Kabury Szczecin 10:0