Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tramwaj krakow PIJACKIE MORDY
352 Tactiek 1234
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 30.6
formidable Schieten poor
very good Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić met een sublieme pass. Tomella rent richting de bal. Tomella haalt uit met een fantastische trap. Seretis probeert de bal aan de voet te houden. Łapanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 1:0

5e minuut.
Maluco speelt de bal door. Tomella rent richting de bal. Zaken is nu in balbezit. Zaken haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Floreński geeft een hoge lob. Tomella kopt de bal weg. Ruiz-Capillas rent richting de bal. Zaken onderschept slim de pass. Zaken draait met de bal, schiet en ... Łapanka bokst de bal weg. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seretis met een harde bal richting middenveld. Maluco kopt de bal weg. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zaken probeert naar een medespeler te passen. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zaken de bal. Zaken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maluco verovert de bal door een tackle van achteren. Maluco geeft een lange en hoge pass. Cakić rent richting de bal. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella draait met de bal, schiet en ... Łapanka bokst de bal weg.

16e minuut.
Patriak trapt de bal weg van het doel. Villalba kopt de bal weg. D`amato heeft problemen om de bal te vangen. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba passt de bal zonder na te denken. Tomella rent richting de bal. Tomella haalt uit met een fantastische trap. Łapanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 2:0

22e minuut.
Floreński probeert naar een medespeler te passen. Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluco speelt de bal door. Zaken is nu in balbezit. Zaken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 3:0

24e minuut.
Tomella is nu in balbezit. Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba passt de bal zonder na te denken. Zaken rent richting de bal. Zaken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella haalt uit met een fantastische trap. Seretis probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 4:0

28e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Villalba onderschept slim de pass. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Zaken rent richting de bal. Zaken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Łapanka met een sublieme pass. Andone probeert de bal met de borst te controleren. Nádor met een sublieme pass. Zaken is nu in balbezit. Zaken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 5:0

30e minuut.
Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar geeft de bal voor. Ruiz-Capillas heeft problemen om de bal te vangen. Zaken is nu in balbezit. Zaken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łapanka trapt de bal weg. Fryc kopt de bal weg. Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Nádor is nu in balbezit. Nádor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zaken de bal. Zaken draait met de bal, schiet en ... Łapanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 6:0

34e minuut.
Tomella is nu in balbezit. Biedrzycki met een sublieme pass. Fryc rent richting de bal. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 7:0

36e minuut.
Tomella passt de bal in één keer door. Maluco met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. Łapanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 8:0

39e minuut.
Klungelig pakt Tomella de bal. Zaken is nu in balbezit. Zaken passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomella de bal. Tomella schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Cakić heeft problemen om de bal te vangen. Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar geeft de bal voor. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella draait met de bal, schiet en ... Łapanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 23%, PIJACKIE MORDY 77%.
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 8:0

48e minuut.
Seretis kopt de bal weg. Daar is Cakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakić passt de bal zonder na te denken. Tomella rent richting de bal. Tomella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nádor kopt de bal weg. Villalba rent richting de bal. Villalba passt de bal zonder na te denken. Zaken is nu in balbezit. Zaken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Zaken probeert de bal aan de voet te houden. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba passt de bal in één keer door. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella draait met de bal, schiet en ... Seretis probeert de bal aan de voet te houden. Łapanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Nádor geeft de bal voor. Grădescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomella is nu in balbezit. Tomella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Seretis de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 9:0

56e minuut.
Nádor geeft een lange en hoge pass. Seretis rent richting de bal. Tomella verovert de bal door een tackle van achteren. Tomella haalt uit met een fantastische trap. Łapanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 10:0

61e minuut.
Patriak probeert naar een medespeler te passen. Villalba kopt de bal weg. Ruiz-Capillas heeft problemen om de bal te vangen. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 11:0

65e minuut.
Ruiz-Capillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella onderschept slim de pass. Zaken is nu in balbezit. Zaken draait met de bal, schiet en ... Łapanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 12:0

68e minuut.
Zaken rent richting de bal. Zaken met een sublieme pass. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Tomella rent richting de bal. Tomella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łapanka trapt de bal weg van het doel. Fryc met een sublieme pass. Tomella rent richting de bal. Tomella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oneta komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Plotár komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cakić geeft de bal voor. Zaken heeft problemen om de bal te vangen. Tomella rent richting de bal. Tomella draait met de bal, schiet en ... Łapanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 13:0

82e minuut.
Cakić met een sublieme pass. Villalba speelt de bal door. Zaken met een sublieme pass. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Biedrzycki is nu in balbezit. Cakić onderschept slim de pass. Cakić passt de bal in één keer door. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seretis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seretis de bal. Łapanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomella rent richting de bal. Tomella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 34%, PIJACKIE MORDY 66%.
tramwaj krakow - PIJACKIE MORDY 13:0