Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Bagry Lecimyyyy
mar Tactiek Adam
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 34
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Pisarczyk rent richting de bal. Pisarczyk geeft een hoge lob. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath onderschept slim de pass. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Henriquez probeert naar een medespeler te passen. Lugari rent richting de bal. Lugari speelt de bal door. Klungelig pakt Galastri de bal. Galastri schiet op doel. Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horvath krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Lecimyyyy 1:0

9e minuut.
Mechurchlishvili is nu in balbezit. Chalepas verovert de bal door een tackle van achteren. Chalepas passt de bal met de wreef. Galastri rent richting de bal. Galastri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Petza geeft een hoge lob. Etkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri onderschept slim de pass. Galastri draait met de bal, schiet en ... Zabawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Lecimyyyy 2:0

30e minuut.
Horvath kopt de bal weg. Butaeye probeert de bal aan de voet te houden. Galastri is nu in balbezit. Galastri draait met de bal, schiet en ... Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Butaeye geeft de bal voor. Inworp. Lugari met de inworp. Klungelig pakt Galastri de bal. Galastri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Etkowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Lecimyyyy 3:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puzsár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galastri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galastri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Galastri is nu in balbezit. Ramallo is nu in balbezit. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath schiet op doel. Etkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Bagry 40%, Lecimyyyy 60%.
FC.Bagry - Lecimyyyy 3:0

48e minuut.
Pisarczyk kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath passt de bal in één keer door. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Lecimyyyy 4:0

51e minuut.
Ramallo geeft een hoge lob. Inworp. Pisarczyk met de inworp. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Thông schiet op doel. Krzętowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Henriquez rent richting de bal. Henriquez schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dziewoński geeft een lange en hoge pass. Daar is Ramallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marguč is nu in balbezit. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Chalepas probeert naar een medespeler te passen. Lugari is nu in balbezit. Lugari speelt de bal door. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. Zabawa bokst de bal weg.

62e minuut.
Chalepas geeft een hoge lob. Lugari kopt de bal weg. Daar is Etkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Zabawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Etkowski heeft problemen om de bal te vangen. Galastri is nu in balbezit. Galastri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Lecimyyyy 5:0

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Henriquez stond buitenspel. D’Elia neemt vlug de vrije trap. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Lecimyyyy 6:0

71e minuut.
Horvath probeert naar een medespeler te passen. Daar is Etkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Lecimyyyy 7:0

72e minuut.
Hafenecker kopt de bal weg. Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Ramallo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Lecimyyyy 8:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisarczyk met de inworp. Thông is nu in balbezit. Puzsár verovert de bal door een tackle van achteren. Puzsár geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zabawa speelt de bal door. Puzsár kopt de bal weg. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Lecimyyyy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Bagry 40%, Lecimyyyy 60%.
FC.Bagry - Lecimyyyy 9:0