Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc chmurka AC_Milan222
adek Tactiek super
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Thwaites trapt de bal weg van het doel. Mundi met een sublieme pass. Klungelig pakt Schurz de bal. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Portello met een sublieme pass. Longino speelt de bal door. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - AC_Milan222 1:0

7e minuut.
Tusk speelt de bal door. Schurz onderschept slim de pass. Stokowiec heeft problemen om de bal te vangen. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap. Thwaites werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - AC_Milan222 2:0

9e minuut.
Kvalta is nu in balbezit. Kvalta probeert naar een medespeler te passen. Vujanić probeert naar een medespeler te passen. Bzdyra is nu in balbezit. Bzdyra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tusk kopt de bal weg. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Smolik is nu in balbezit. Smolik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Kamnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamnik passt de bal zonder na te denken. Vujanić speelt de bal door. Kvalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - AC_Milan222 2:1

17e minuut.
Kvalta rent richting de bal. Kvalta schiet op doel. Bzdyra heeft problemen om de bal te vangen. Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Kvalta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić met een sublieme pass. Kvalta is nu in balbezit. Kvalta geeft een lange en hoge pass. Bzdyra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Tấn Minh geeft een lange en hoge pass. Fierli heeft problemen om de bal te vangen. Tusk is nu in balbezit. Tusk geeft de bal voor. Smolik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - AC_Milan222 3:1

32e minuut.
Fierli is nu in balbezit. Fierli passt de bal in één keer door. Tusk met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Chodoń met een sublieme pass. Longino controleert de bal met de borst. Longino speelt de bal door. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Thwaites met een harde bal richting middenveld. Tusk kopt de bal weg. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik haalt uit met een fantastische trap. Thwaites probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - AC_Milan222 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 47%, AC_Milan222 53%.
Fc chmurka - AC_Milan222 4:1

71e minuut.
Kvalta rent richting de bal. Kvalta geeft de bal voor. Daar is Bychowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdyra is nu in balbezit. Bzdyra schiet op doel. Chodoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Longino geeft een hoge lob. Daar is Tấn Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - AC_Milan222 5:1

74e minuut.
Tấn Minh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skotnícký komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Longino speelt de bal door. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Schurz probeert naar een medespeler te passen. Smolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tusk onderschept slim de pass. Tusk geeft een lange en hoge pass. Smolik rent richting de bal. Smolik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Bychowiec geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stokowiec stond buitenspel. Skotnícký maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fierli controleert de bal met de borst. Fierli geeft een hoge lob. Chodoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 41%, AC_Milan222 59%.
Fc chmurka - AC_Milan222 5:1