Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Małogoszcz United CF Piekło
A.Fergusona 2 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 34.8
very good Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Quillet is nu in balbezit. Quillet geeft een hoge lob. Acerra kopt de bal weg. Frontczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontczek draait met de bal, schiet en ... Dörnyei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tuša probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Sazon rent richting de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De Clerck met een sublieme pass. Daar is Sazon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieliński begaat een overtreding. Kieliński krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bondăreţ passt de bal in één keer door. Sazon is nu in balbezit. Sazon schiet op doel. Kieliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Socki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - CF Piekło 1:0

17e minuut.
Uchyła speelt de bal door. Loponen speelt de bal door. Sazon rent richting de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Frontczek probeert de bal aan de voet te houden. Tuša rent richting de bal. Tuša passt de bal in één keer door. Daar is Sazon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Łysko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazon verovert de bal door een tackle van achteren. Sazon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Nonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonu passt de bal met de wreef. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - CF Piekło 2:0

32e minuut.
Daar is Niemyski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncel-Varcárcel rent richting de bal. Doncel-Varcárcel passt de bal zonder na te denken. Sazon is nu in balbezit. Sazon schiet op doel. Socki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De Clerck met een sublieme pass. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Sazon rent richting de bal. Sazon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 46%, CF Piekło 54%.
Małogoszcz United - CF Piekło 2:0

46e minuut.
Rycerz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Frontczek met een sublieme pass. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kieliński kopt de bal weg. Doncel-Varcárcel is nu in balbezit. Doncel-Varcárcel probeert naar een medespeler te passen. Sazon heeft problemen om de bal te vangen. Sazon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Nagorniak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Doncel-Varcárcel met de inworp. De Clerck probeert de bal met de borst te controleren. De Clerck geeft een lange en hoge pass. Sazon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - CF Piekło 3:0

80e minuut.
Chałas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Emczyński speelt de bal door. Doncel-Varcárcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncel-Varcárcel met een sublieme pass. Sazon rent richting de bal. Sazon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Frontczek probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski is nu in balbezit. Nagorniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nagorniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 45%, CF Piekło 55%.
Małogoszcz United - CF Piekło 3:0