Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Śpiewające Kalesony Delinki 2021
4-2-1-1-2 Tactiek d1
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 27.3
very good Schieten weak
average Passen poor
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Arriaga II probeert naar een medespeler te passen. Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid onderschept slim de pass. Bendjedid haalt uit met een fantastische trap. Jurcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 1:0

6e minuut.
Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa geeft een hoge lob. Bendjedid kopt de bal weg. Klungelig pakt Méndez de bal. Méndez geeft een hoge lob. Jurcan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kurzeja is nu in balbezit. Łojek onderschept slim de pass. Łojek geeft een hoge lob. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arriaga II rent richting de bal. Arriaga II passt de bal in één keer door. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić draait met de bal, schiet en ... Jurcan bokst de bal weg. Szucki met een sublieme pass. Arriaga II is nu in balbezit. Arriaga II geeft een hoge lob. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Vuca is nu in balbezit. Arriaga II rent richting de bal. Vuca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vuca krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Šupić de bal. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić verovert de bal door een tackle van achteren. Šupić draait met de bal, schiet en ... Jurcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Gagatek is nu in balbezit. Pšemeneckis is nu in balbezit. Pšemeneckis geeft de bal voor. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pšemeneckis rent richting de bal. Pšemeneckis geeft een hoge lob. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 2:0

40e minuut.
Arriaga II rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vuca. Arriaga II is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bendjedid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šupić rent richting de bal. Šupić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Heskey kopt de bal weg. Arriaga II bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga II speelt de bal door. Méndez met een sublieme pass. Pšemeneckis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šupić is nu in balbezit. Šupić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śpiewające Kalesony 29%, Delinki 2021 71%.
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 2:0

48e minuut.
Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurzeja. Salcedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łojek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... Jurcan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 3:0

51e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa passt de bal met de wreef. Šupić rent richting de bal. Šupić haalt uit met een fantastische trap. Jurcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 4:0

56e minuut.
Arriaga II rent richting de bal. Arriaga II geeft een hoge lob. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 5:0

64e minuut.
Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heskey de bal. Šupić rent richting de bal. Šupić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ardenghi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szucki de bal. Bendjedid is nu in balbezit. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... Jurcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 6:0

69e minuut.
Kurzeja passt de bal zonder na te denken. Heskey rent richting de bal. Coteanu rent richting de bal. Bendjedid onderschept slim de pass. Bendjedid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki passt de bal zonder na te denken. Inworp. Pšemeneckis met de inworp. Méndez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez passt de bal zonder na te denken. Bendjedid heeft problemen om de bal te vangen. Bendjedid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 7:0

82e minuut.
Arriaga II onderschept slim de pass. Arriaga II speelt de bal door. Šupić rent richting de bal. Šupić draait met de bal, schiet en ... Jurcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 8:0

84e minuut.
Butilă is nu in balbezit. Răduţă onderschept slim de pass. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Šupić is nu in balbezit. Šupić draait met de bal, schiet en ... Jurcan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Heskey de bal. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid haalt uit met een fantastische trap. Jurcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 9:0

86e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Pšemeneckis probeert naar een medespeler te passen. Bendjedid is nu in balbezit. Bendjedid haalt uit met een fantastische trap. Jurcan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 10:0

87e minuut.
Godoy speelt de bal door. Klungelig pakt Kurzeja de bal. Gagatek rent richting de bal. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śpiewające Kalesony 32%, Delinki 2021 68%.
Śpiewające Kalesony - Delinki 2021 10:0