Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krowiszon Niemce LDZ Sztorm FC
nowa Tactiek 532
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 36.6
solide Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


15e minuut.
Petru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aplea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Alighieri geeft een lange en hoge pass. Szczygielski kopt de bal weg. Überraschung is nu in balbezit. Überraschung haalt uit met een fantastische trap. Elsässer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Szczygielski onderschept slim de pass. Szczygielski passt de bal zonder na te denken. Überraschung rent richting de bal. Überraschung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Truşcă geeft een lange en hoge pass. Alfieri kopt de bal weg. Pethő rent richting de bal. Billabona verovert de bal door een tackle van achteren. Billabona haalt uit met een fantastische trap. Rusu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Überraschung geeft een hoge lob. Więckowski heeft problemen om de bal te vangen. Więckowski draait met de bal, schiet en ... Radiljević rent richting de bal. Radiljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Alighieri verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turaneli met de inworp. Alfieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Huizingh verovert de bal door een tackle van achteren. Huizingh passt de bal met de wreef. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - LDZ Sztorm FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 31%, LDZ Sztorm FC 69%.
Krowiszon Niemce - LDZ Sztorm FC 1:0

48e minuut.
Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński geeft de bal voor. Überraschung kopt de bal weg. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Velandia probeert de bal aan de voet te houden. Überraschung probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Überraschung is nu in balbezit. Überraschung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Baloyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Aplea de bal. Więckowski geeft de bal voor. Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rusu met een sublieme pass. Barbieri kopt de bal weg. Billabona speelt de bal door. Alfieri rent richting de bal. Alfieri schiet op doel. Rusu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krowiszon Niemce - LDZ Sztorm FC 1:1

64e minuut.
Rähn geeft de bal voor. Więckowski met een sublieme pass. Huizingh heeft problemen om de bal te vangen. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Cortez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Überraschung rent richting de bal. Velandia verovert de bal door een tackle van achteren. Radiljević verovert de bal door een tackle van achteren. Radiljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Więckowski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Turaneli de bal. Alighieri is nu in balbezit. Alighieri geeft een lange en hoge pass. Cortez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Figueredo is nu in balbezit. Huizingh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueredo. Figueredo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Radiljević met een snelle inworp. Alighieri rent richting de bal. Alighieri passt de bal in één keer door. Überraschung is nu in balbezit. Überraschung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Überraschung rent richting de bal. Truşcă onderschept slim de pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - LDZ Sztorm FC 2:1

87e minuut.
Turaneli is nu in balbezit. Turaneli geeft een hoge lob. Więckowski kopt de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Elsässer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Truşcă kopt de bal weg. Radiljević is nu in balbezit. Radiljević passt de bal in één keer door. Überraschung is nu in balbezit. Überraschung schiet op doel. Elsässer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Velandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Überraschung is nu in balbezit. Überraschung geeft een lange en hoge pass. Daar is Velandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Überraschung geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Überraschung rent richting de bal. Radiljević probeert naar een medespeler te passen. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Elsässer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 25%, LDZ Sztorm FC 75%.
Krowiszon Niemce - LDZ Sztorm FC 2:1