Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda Robotniczy Klub Sportowy Bron
sss.. Tactiek 442
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 32.6
incredible Schieten weak
adequate Passen adequate
good Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Mezaroş met een snelle inworp. Młyczyński geeft de bal voor. Gardeazábal Gómez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 0:1

3e minuut.
Bolgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgár met een sublieme pass. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 1:1

9e minuut.
Biavaschi rent richting de bal. Biavaschi speelt de bal door. Klungelig pakt Wright de bal. Wright draait met de bal, schiet en ... Sacco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 2:1

11e minuut.
Biavaschi speelt de bal door. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Tomasik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 3:1

16e minuut.
Raffin is nu in balbezit. Raffin geeft een hoge lob. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Wright draait met de bal, schiet en ... Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 4:1

24e minuut.
Daar is Bolgár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolgár passt de bal in één keer door. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko schiet op doel. Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 5:1

29e minuut.
Bolgár probeert naar een medespeler te passen. Biavaschi is nu in balbezit. Biavaschi speelt de bal door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 6:1

31e minuut.
Poskrobko is nu in balbezit. Bolgár is nu in balbezit. Bolgár passt de bal in één keer door. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 7:1

33e minuut.
Genechten geeft de bal voor. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko speelt de bal door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 8:1

35e minuut.
Gałecki geeft een hoge lob. Inworp. Huysegems met de inworp. Mezaroş heeft problemen om de bal te vangen. Mezaroş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sacco is nu in balbezit. Sacco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dolić met een snelle inworp. Bolgár geeft een lange en hoge pass. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Biavaschi met een sublieme pass. Raffin is nu in balbezit. Raffin geeft een lange en hoge pass. Poskrobko heeft problemen om de bal te vangen. Poskrobko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 9:1

42e minuut.
Huysegems geeft een lange en hoge pass. Raffin controleert de bal met de borst. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffin onderschept slim de pass. Raffin geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kołakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poskrobko probeert de bal met de borst te controleren. Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 38%, Robotniczy Klub Sportowy Bron 62%.
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 10:1

51e minuut.
Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi passt de bal zonder na te denken. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel. Sacco probeert de bal aan de voet te houden. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Biavaschi geeft de bal voor. Wright rent richting de bal. Sacco is nu in balbezit. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Filipoiu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tomasik de bal onder controle te krijgen. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko schiet op doel. Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 11:1

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raffin zal de hoekschop nemen. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko schiet op doel. Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 12:1

69e minuut.
Rák passt de bal met de wreef. Tomasik rent richting de bal. Poskrobko onderschept slim de pass. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 13:1

70e minuut.
Gardeazábal Gómez onderschept slim de pass. Gardeazábal Gómez met een sublieme pass. Biavaschi speelt de bal door. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 14:1

75e minuut.
Klungelig pakt Huysegems de bal. Raffin is nu in balbezit. Raffin passt de bal met de wreef. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Poskrobko kopt de bal weg. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Poskrobko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poskrobko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 15:1

83e minuut.
Raffin rent richting de bal. Raffin passt de bal met de wreef. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 16:1

87e minuut.
Dolić probeert naar een medespeler te passen. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Tomasik probeert de bal aan de voet te houden. Kołakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 17:1

88e minuut.
Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeazábal Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poskrobko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolgár zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sacco heeft problemen om de bal te vangen. Wright is nu in balbezit. Wright schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 18:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 22%, Robotniczy Klub Sportowy Bron 78%.
FC Gwiazda - Robotniczy Klub Sportowy Bron 18:1