Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bielawy fc Z
nowa6 Tactiek Eva
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 38.3
solid Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Maurel is nu in balbezit. Maurel geeft een lange en hoge pass. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Mackiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Z 1:0

8e minuut.
Aksakal verovert de bal door een tackle van achteren. Băluş onderschept slim de pass. Băluş met een sublieme pass. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel. Mackiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

14e minuut.
Sierkowski probeert naar een medespeler te passen. Asprilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stępkowski. Asprilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Sękowski wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sękowski speelt de bal door. Trawka rent richting de bal. Trawka geeft een lange en hoge pass. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Trawka rent richting de bal. Trawka heeft problemen om de bal te vangen. Trawka passt de bal zonder na te denken. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Z 2:0

31e minuut.
Złotnicki heeft problemen om de bal te vangen. Złotnicki passt de bal met de wreef. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Miś met een sublieme pass. Sękowski is nu in balbezit. Sękowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Asprilla de bal. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mackiewicz speelt de bal door. Sękowski kan de bal niet met de borst controleren. Sękowski geeft een hoge lob. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski speelt de bal door. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 39%, Z 61%.
bielawy fc - Z 2:0

53e minuut.
Kujawski neemt vlug de vrije trap. Sękowski kopt de bal weg. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. Mackiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Păcală geeft een hoge lob. Kulisz kopt de bal weg. Asprilla heeft problemen om de bal te vangen. Asprilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wawrzynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel verovert de bal door een tackle van achteren. Maurel probeert naar een medespeler te passen. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Silnicki passt de bal zonder na te denken. Kulisz rent richting de bal. Kulisz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Băluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băluş draait met de bal, schiet en ... Mackiewicz bokst de bal weg. Mackiewicz speelt de bal door. Ebel kopt de bal weg. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asprilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asprilla geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Trawka rent richting de bal. Trawka geeft een lange en hoge pass. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 27%, Z 73%.
bielawy fc - Z 2:0