Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zamość Fc po nalewce 04
zamojska Tactiek 523
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 43.3
good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Kudělka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudělka passt de bal met de wreef. Brinkmann rent richting de bal. Brinkmann draait met de bal, schiet en ... Mateja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Fc po nalewce 04 0:1

4e minuut.
Kudělka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Priego komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Grothe neemt de hoekschop. Enginer probeert naar een medespeler te passen. Coteanu kopt de bal weg. Tudose rent richting de bal. Tudose schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Grothe geeft de bal voor. Kamblevičius rent richting de bal. Kamblevičius met een sublieme pass. Tudose rent richting de bal. Tudose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Özberk probeert naar een medespeler te passen. Grothe probeert naar een medespeler te passen. Cegiełko is nu in balbezit. Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Tudose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ottonello heeft problemen om de bal te vangen. Ottonello passt de bal zonder na te denken. Grothe geeft een lange en hoge pass. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose schiet op doel. Enginer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Grothe speelt de bal door. Racaniello is nu in balbezit. Kamblevičius onderschept slim de pass. Daar is Kamblevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamblevičius schiet op doel. Enginer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zamość 38%, Fc po nalewce 04 62%.
KS Zamość - Fc po nalewce 04 0:1

49e minuut.
Ottonello geeft de bal voor. Tudose kopt de bal weg. Ochódzki rent richting de bal. Kamblevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kamblevičius draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zamość - Fc po nalewce 04 1:1

51e minuut.
Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ottonello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottonello passt de bal met de wreef. Tudose rent richting de bal. Tudose haalt uit met een fantastische trap. Enginer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Fc po nalewce 04 2:1

60e minuut.
Brinkmann heeft problemen om de bal te vangen. Väkiparta is nu in balbezit. Brinkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Brinkmann haalt uit met een fantastische trap. Mateja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zamość - Fc po nalewce 04 2:2

72e minuut.
Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Coteanu passt de bal met de wreef. Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamblevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kamblevičius haalt uit met een fantastische trap. Enginer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tudose onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kamblevičius de bal. Racaniello rent richting de bal. Kamblevičius onderschept slim de pass. Kamblevičius draait met de bal, schiet en ... Enginer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kamblevičius rent richting de bal. Kamblevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zamość - Fc po nalewce 04 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zamość 27%, Fc po nalewce 04 73%.
KS Zamość - Fc po nalewce 04 3:2