Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisłok Rzeszów Wks Wygon
rpd1 Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 45.1
excellent Schieten adequate
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Boschker met een sublieme pass. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Stănică geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomczyk met de inworp. Boschker geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Zaplatin is nu in balbezit. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada passt de bal zonder na te denken. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nadimi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Muraru de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - Wks Wygon 1:0

19e minuut.
Tomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villoldo de bal. Pérez Belloso is nu in balbezit. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ... Yarkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Boschker rent richting de bal. Boschker speelt de bal door. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ... Yarkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noodapera neemt de hoekschop. Nadimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Villoldo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - Wks Wygon 2:0

24e minuut.
Tomczyk passt de bal in één keer door. Nadimi rent richting de bal. Ferret maakt een afschuwelijke overtreding. Ferret krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Boschker probeert naar een medespeler te passen. Nadimi rent richting de bal. Nadimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Boschker rent richting de bal. Boschker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nadimi de bal. Nadimi schiet op doel. Yarkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - Wks Wygon 3:0

44e minuut.
Tomczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boschker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker speelt de bal door. Pérez Belloso is nu in balbezit. Pérez Belloso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 42%, Wks Wygon 58%.
Wisłok Rzeszów - Wks Wygon 3:0

62e minuut.
Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada passt de bal zonder na te denken. Tomczyk met een sublieme pass. Nadimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Orłowski met een sublieme pass. Boschker heeft problemen om de bal te vangen. Boschker probeert naar een medespeler te passen. Nadimi rent richting de bal. Nadimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Villoldo rent richting de bal. Villoldo probeert naar een medespeler te passen. Ferret geeft een lange en hoge pass. Pistrui krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - Wks Wygon 3:1

77e minuut.
Noodapera met een snelle inworp. Boschker heeft problemen om de bal te vangen. Boschker geeft de bal voor. Nadimi is nu in balbezit. Nadimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - Wks Wygon 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 42%, Wks Wygon 58%.
Wisłok Rzeszów - Wks Wygon 4:1