Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Gdynia Matek Łobez
Basic Tactiek awruk
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten very good
good Passen good
average Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Kötél de bal. Chołoniewski is nu in balbezit. Chołoniewski geeft een hoge lob. Salomon controleert de bal met de borst. Salomon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mefikowicz onderschept slim de pass. Molberg verovert de bal door een tackle van achteren. Molberg passt de bal in één keer door. Di Biase is nu in balbezit. Di Biase haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kotorowski is nu in balbezit. Mefikowicz rent richting de bal. Kotorowski onderschept slim de pass. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Grzmot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - Matek Łobez 0:1

22e minuut.
Kötél probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salomon rent richting de bal. Kötél is nu in balbezit. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Molberg kopt de bal weg. Mefikowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Grzmot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - Matek Łobez 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Gdynia 49%, Matek Łobez 51%.
Forza Gdynia - Matek Łobez 0:2

58e minuut.
Molberg kopt de bal weg. Szarmach rent richting de bal. Di Biase begaat een overtreding. Di Biase krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kryszkiewicz geeft de bal voor. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salomon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wędrowycz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gollus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Matyja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chołoniewski is nu in balbezit. Chołoniewski probeert naar een medespeler te passen. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon haalt uit met een fantastische trap. Gollus bokst de bal weg.

71e minuut.
Kryszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Molberg is nu in balbezit. Szarmach maakt een afschuwelijke overtreding. Szarmach krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Dyrek met de inworp. Kotorowski geeft een lange en hoge pass. Zwoliński heeft problemen om de bal te vangen. Molberg geeft een lange en hoge pass. Leguner onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Matyja kopt de bal weg. Di Biase bereikt de bal nog maar net als eerste. Chołoniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chołoniewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Gdynia 50%, Matek Łobez 50%.
Forza Gdynia - Matek Łobez 0:2