Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia BractwoPiwne
Sousa Tactiek 442
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 33.6
outstanding Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Ryjek rent richting de bal. Ryjek geeft de bal voor. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Duszak rent richting de bal. Duszak schiet op doel. bin Abu Jaafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fagerås zal de hoekschop nemen. Duszak kopt de bal weg. Frištenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frištenský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu schiet op doel. bin Abu Jaafar bokst de bal weg. Daar is Matuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Mauger de bal onder controle te krijgen. Stelmasiak is nu in balbezit. Răileanu speelt de bal door. Frištenský rent richting de bal. Frištenský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 1:0

9e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Peres is nu in balbezit. Răileanu onderschept slim de pass. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 2:0

15e minuut.
Butrym met een sublieme pass. Mauger is nu in balbezit. Mauger passt de bal met de wreef. Egressy rent richting de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Nedeljković bokst de bal weg.

17e minuut.
Hoksa verovert de bal door een tackle van achteren. Hoksa geeft een hoge lob. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 3:0

22e minuut.
Besora Capell is nu in balbezit. de Feller onderschept slim de pass. de Feller probeert naar een medespeler te passen. Duszak is nu in balbezit. Duszak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 4:0

26e minuut.
Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu speelt de bal door. Matuszyński rent richting de bal. Duszak onderschept slim de pass. Duszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stelmasiak met de inworp. Klungelig pakt Frištenský de bal. Frištenský geeft een hoge lob. Duszak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 5:0

30e minuut.
Peres geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fagerås zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frištenský rent richting de bal. Frištenský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
bin Abu Jaafar met een harde bal richting middenveld. de Feller kopt de bal weg. Frištenský rent richting de bal. Frištenský geeft een hoge lob. Peres kopt de bal weg. bin Abu Jaafar bokst de bal weg.

32e minuut.
Egressy is nu in balbezit. Gigante do Oeste is nu in balbezit. Gigante do Oeste probeert naar een medespeler te passen. Duszak rent richting de bal. Duszak geeft de bal voor. bin Abu Jaafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Peres geeft een hoge lob. Egressy is nu in balbezit. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Peres geeft een hoge lob. Inworp. Stelmasiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frištenský geeft een lange en hoge pass. Duszak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 39%, BractwoPiwne 61%.
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 5:0

46e minuut.
Mauger speelt de bal door. Daar is Egressy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak met een sublieme pass. bin Abu Jaafar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Răileanu rent richting de bal. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 6:0

48e minuut.
Sevastakis kopt de bal weg. Frištenský heeft problemen om de bal te vangen. Frištenský passt de bal met de wreef. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Duszak heeft problemen om de bal te vangen. bin Abu Jaafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duszak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 7:0

56e minuut.
Klungelig pakt Fagerås de bal. Fagerås passt de bal in één keer door. Duszak rent richting de bal. Duszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 8:0

66e minuut.
Duszak geeft de bal voor. Matuszyński kopt de bal weg. Babicki probeert de bal aan de voet te houden. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Răileanu probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 9:0

69e minuut.
Inworp. Fagerås zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frištenský is nu in balbezit. Frištenský geeft een hoge lob. Răileanu springt en kopt de bal. bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu schiet op doel. bin Abu Jaafar bokst de bal weg. Peres heeft problemen om de bal te vangen. Duszak rent richting de bal. Duszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 10:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagerås met de inworp. Duszak is nu in balbezit. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 11:0

79e minuut.
Inworp. Butrym zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spal met een sublieme pass. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 12:0

84e minuut.
de Feller passt de bal in één keer door. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu passt de bal zonder na te denken. Duszak is nu in balbezit. Duszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Butrym de bal onder controle te krijgen. Frištenský speelt de bal door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duszak rent richting de bal. Duszak schiet op doel. bin Abu Jaafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 28%, BractwoPiwne 72%.
LZS Dzierżążnia - BractwoPiwne 13:0