Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice Trzebniczanka
nowa Tactiek 343
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 43.3
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Špadina onderschept slim de pass. Špadina passt de bal zonder na te denken. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Trzebniczanka 1:0

10e minuut.
Songin geeft de bal voor. Trzebicki kopt de bal weg. Sklarek heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Desailly is nu in balbezit. Fohlmann is nu in balbezit. Sklarek onderschept slim de pass. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tłokiński rent richting de bal. Tłokiński speelt de bal door. Ursuţ met een sublieme pass. Neguţescu heeft problemen om de bal te vangen. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Chmielnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Osa controleert de bal met de borst. Neguţescu rent richting de bal. Osa begaat een overtreding. Osa krijgt een gele kaart. Neguţescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gutteridge zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Špadina kopt de bal weg. Špadina rent richting de bal. Hopfer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Trzebniczanka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 44%, Trzebniczanka 56%.
CF Real Gliwice - Trzebniczanka 2:0

47e minuut.
Gochev verovert de bal door een tackle van achteren. Gochev passt de bal met de wreef. Sklarek rent richting de bal. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Songin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Neguţescu kopt de bal weg. Špadina is nu in balbezit. Met opzet legt Hopfer zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hopfer naar de kleedkamers voor een vroege douche. Špadina raakt geblesseerd tijdens het duel. Špadina met een snel genomen vrije trap. Neguţescu springt en kopt de bal. Chmielnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Trzebniczanka 3:0

50e minuut.
Tłokiński heeft problemen om de bal te vangen. Tłokiński passt de bal in één keer door. Špadina bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chmielnicki trapt de bal weg. Daar is Gochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viñuela speelt de bal door. Špadina rent richting de bal. Špadina haalt uit met een fantastische trap. Chmielnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Tłokiński speelt de bal door. Špadina rent richting de bal. Špadina met een sublieme pass. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bartosiak de bal onder controle te krijgen. Chmielnicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Chlorek geeft een lange en hoge pass. Brochard is nu in balbezit. Brochard met een sublieme pass. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Osa kopt de bal weg. Drzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewiński passt de bal zonder na te denken. Špadina heeft problemen om de bal te vangen. Špadina draait met de bal, schiet en ... Chmielnicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Trzebniczanka 4:0

86e minuut.
Ursuţ passt de bal met de wreef. Špadina is nu in balbezit. Trzebicki maakt een afschuwelijke overtreding. Trzebicki krijgt een gele kaart. Špadina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Viñuela neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chlorek geeft een lange en hoge pass. Gutteridge kopt de bal weg. Bartosiak probeert naar een medespeler te passen. Drzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewiński geeft een hoge lob. Songin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 36%, Trzebniczanka 64%.
CF Real Gliwice - Trzebniczanka 4:0