Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Górzno v2 Blancos Madrid
dobratakcica Tactiek xxx
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 24.8
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
average Verdedigen solid


3e minuut.
Souza e Silva rent richting de bal. Souza e Silva met een sublieme pass. Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. AL Hareb heeft problemen om de bal te vangen. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente geeft een hoge lob. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Blancos Madrid 1:0

9e minuut.
Slettebø is nu in balbezit. Slettebø probeert naar een medespeler te passen. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Keczeli passt de bal in één keer door. Souza e Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza e Silva speelt de bal door. Daar is Janjušević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Blancos Madrid 2:0

15e minuut.
Kasepõld rent richting de bal. Kasepõld passt de bal zonder na te denken. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb schiet op doel. Dobski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Blancos Madrid 3:0

16e minuut.
Avgoustakis passt de bal zonder na te denken. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević passt de bal met de wreef. Daar is AL Hareb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Souza e Silva met de inworp. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente geeft een lange en hoge pass. Janjušević maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobski bokst de bal weg.

23e minuut.
Hendrie is nu in balbezit. Hendrie passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Keczeli de bal onder controle te krijgen. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kolasiński heeft problemen om de bal te vangen. Slettebø verovert de bal door een tackle van achteren. Slettebø met een sublieme pass. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Dobski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kasepõld passt de bal met de wreef. Souza e Silva rent richting de bal. Souza e Silva passt de bal zonder na te denken. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Janocha geeft de bal voor. AL Hareb kopt de bal weg. Klungelig pakt Janjušević de bal. Janjušević schiet op doel. State probeert de bal aan de voet te houden. Dobski bokst de bal weg.

30e minuut.
Agredo geeft een hoge lob. Keczeli kopt de bal weg. Cigány controleert de bal met de borst. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
State verovert de bal door een tackle van achteren. Agredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kasepõld passt de bal in één keer door. Souza e Silva heeft problemen om de bal te vangen. Souza e Silva speelt de bal door. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Janjušević rent richting de bal. State bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Blancos Madrid 4:0

43e minuut.
Souza e Silva heeft problemen om de bal te vangen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal met de wreef. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 29%, Blancos Madrid 71%.
FC Górzno v2 - Blancos Madrid 4:0

52e minuut.
Slettebø rent richting de bal. Slettebø passt de bal met de wreef. Kasepõld is nu in balbezit. Janjušević rent richting de bal. Janjušević schiet op doel. Dobski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cigány is nu in balbezit. Cigány geeft een lange en hoge pass. Ignasiak probeert de bal met de borst te controleren. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kędziora met een snelle inworp. Kleiveland geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Inworp. Souza e Silva met de inworp. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb geeft een lange en hoge pass. Janjušević springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Ignasiak met een snelle inworp. Slettebø geeft de bal voor. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Blancos Madrid 5:0

67e minuut.
Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld passt de bal in één keer door. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Blancos Madrid 6:0

71e minuut.
Souza e Silva met de inworp. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Agredo bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb onderschept slim de pass. AL Hareb geeft een lange en hoge pass. Dobski bokst de bal weg. State is nu in balbezit. Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tabak is nu in balbezit. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal zonder na te denken. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kolasiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Souza e Silva met een snelle inworp. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 35%, Blancos Madrid 65%.
FC Górzno v2 - Blancos Madrid 6:0