Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombermani Gorzów pacyfic rym
kowal Tactiek thc
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 43.2
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen matig
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Perea onderschept slim de pass. Booy bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea onderschept slim de pass. Perea haalt uit met een fantastische trap. Koch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - pacyfic rym 0:1

9e minuut.
Moraes onderschept slim de pass. Moraes passt de bal met de wreef. Višnjić heeft problemen om de bal te vangen. Višnjić geeft een hoge lob. Perea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - pacyfic rym 0:2

22e minuut.
Schreiner rent richting de bal. Schreiner passt de bal met de wreef. Forlin is nu in balbezit. Forlin schiet op doel. Sodalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - pacyfic rym 1:2

29e minuut.
Olivari passt de bal met de wreef. Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik rent richting de bal. Forlin onderschept slim de pass. Forlin haalt uit met een fantastische trap. Sodalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Paepe met de inworp. Olivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivari passt de bal met de wreef. Forlin is nu in balbezit. Forlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Turek kopt de bal weg. Olivari kan de bal niet met de borst controleren. Olivari probeert naar een medespeler te passen. Forlin is nu in balbezit. Forlin haalt uit met een fantastische trap. Sodalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sopârlă onderschept slim de pass. Moraes met een sublieme pass. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić geeft een lange en hoge pass. Perea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - pacyfic rym 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombermani Gorzów 31%, pacyfic rym 69%.
Bombermani Gorzów - pacyfic rym 1:3

50e minuut.
Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Inworp. Warowy met een snelle inworp. Forlin probeert de bal met de borst te controleren. Forlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe onderschept slim de pass. Paepe passt de bal met de wreef. Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Višnjić geeft de bal voor. Nowacki kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villa zal de hoekschop nemen. Booy kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perea rent richting de bal. Perea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - pacyfic rym 1:4

55e minuut.
Olivari is nu in balbezit. Olivari passt de bal met de wreef. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić geeft een lange en hoge pass. Perea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - pacyfic rym 1:5

65e minuut.
Froment geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warowy met een snelle inworp. Forlin is nu in balbezit. Forlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Monsaraz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villa met de inworp. Jepsen is nu in balbezit. Jepsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - pacyfic rym 1:6

75e minuut.
Warowy geeft een lange en hoge pass. Sodalski probeert naar een medespeler te passen. Paepe kopt de bal weg. Forlin is nu in balbezit. Forlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Warowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forlin kan de bal niet met de borst controleren. Moraes rent richting de bal. Forlin onderschept slim de pass. Forlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Turek speelt de bal door. Warowy geeft de bal voor. Pohůdek heeft problemen om de bal te vangen. Forlin onderschept slim de pass. Forlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Monsaraz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villa met een snelle inworp. Jepsen rent richting de bal. Jepsen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombermani Gorzów 44%, pacyfic rym 56%.
Bombermani Gorzów - pacyfic rym 1:6