Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa ZiomSquad
ofensywa Tactiek 3.0
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 38.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Lauronen rent richting de bal. Lauronen passt de bal met de wreef. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada draait met de bal, schiet en ... Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - ZiomSquad 1:0

8e minuut.
Lauronen passt de bal in één keer door. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk geeft de bal voor. Czułada maakt een snoekduik en kopt de bal. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - ZiomSquad 2:0

15e minuut.
Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk geeft een lange en hoge pass. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada schiet op doel. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Brasília Amarela trapt de bal weg. Lauronen kopt de bal weg. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Dudryk heeft problemen om de bal te vangen. Lauronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauronen passt de bal met de wreef. Czułada rent richting de bal. Czułada draait met de bal, schiet en ... Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Madejczyk passt de bal met de wreef. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauronen verovert de bal door een tackle van achteren. Lauronen probeert naar een medespeler te passen. Madejczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Coello geeft een hoge lob. Czułada kopt de bal weg. Żygus is nu in balbezit. Dudryk verovert de bal door een tackle van achteren. Dudryk haalt uit met een fantastische trap. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Jakosz geeft een lange en hoge pass. Mullan kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 34%, ZiomSquad 66%.
Smurfy Jankosa - ZiomSquad 2:0

46e minuut.
Coello heeft problemen om de bal te vangen. Coello passt de bal in één keer door. Lauronen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk geeft de bal voor. Machado bokst de bal weg. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czułada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czułada legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - ZiomSquad 3:0

50e minuut.
Kudzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żygus geeft de bal voor. Reim heeft problemen om de bal te vangen. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan draait met de bal, schiet en ... do Futebol bokst de bal weg.

54e minuut.
Coello kopt de bal weg. Lauronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauronen probeert naar een medespeler te passen. Dudryk rent richting de bal. Dudryk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Madejczyk met een snelle inworp. Lauronen rent richting de bal. Lauronen geeft de bal voor. Czułada is nu in balbezit. Czułada schiet op doel. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Coello onderschept slim de pass. Coello probeert naar een medespeler te passen. Czułada probeert de bal aan de voet te houden. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk haalt uit met een fantastische trap. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Lauronen is nu in balbezit. Lauronen geeft de bal voor. Czułada is nu in balbezit. Czułada haalt uit met een fantastische trap. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - ZiomSquad 4:0

77e minuut.
Coello geeft een hoge lob. Gombrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madejczyk neemt de hoekschop. Czułada maakt een snoekduik en kopt de bal. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Ravelo onderschept slim de pass. Ravelo geeft een hoge lob. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Leśnik speelt de bal door. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Coello rent richting de bal. Coello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 33%, ZiomSquad 67%.
Smurfy Jankosa - ZiomSquad 4:0