Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mįņè FĆ Infamous Bay
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mauger met de inworp. Larsen is nu in balbezit. Larsen geeft een lange en hoge pass. Weepu is nu in balbezit. Weepu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Infamous Bay 0:1

7e minuut.
Sole met de inworp. Vettori is nu in balbezit. Vettori speelt de bal door. Greer rent richting de bal. Greer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Alexander geeft de bal voor. Mauger kopt de bal weg. Larsen kan de bal niet met de borst controleren. Greer is nu in balbezit. Greer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mįņè FĆ - Infamous Bay 1:1

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alexander trapt de bal weg van het doel. Fisher kopt de bal weg. Barlow is nu in balbezit. Barlow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Welch passt de bal zonder na te denken. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vettori raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vettori kan niet meer verder spelen. Correia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 42%, Infamous Bay 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mįņè FĆ - Infamous Bay 1:1

47e minuut.
Inwood passt de bal met de wreef. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pritchett speelt de bal door. Weepu is nu in balbezit. Weepu haalt uit met een fantastische trap. Lines probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lines speelt de bal door. Lanev rent richting de bal. Welch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Welch krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Zoricich geeft de bal voor. Inworp. Van Steeden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mauger kan de bal niet met de borst controleren. Mauger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pritchett passt de bal met de wreef. Barlow is nu in balbezit. Stanley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barlow roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Barlow kan niet meer verder spelen. Aiken komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pritchett neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Pritchett bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen geeft een hoge lob. Welch speelt de bal door. Greer bereikt de bal nog maar net als eerste. Greer draait met de bal, schiet en ... Greer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 40%, Infamous Bay 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mįņè FĆ - Infamous Bay 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 67%, Infamous Bay 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mįņè FĆ - Infamous Bay 1:1

116e minuut.
Fisher met een sublieme pass. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal in één keer door. Weepu rent richting de bal. Weepu haalt uit met een fantastische trap. Lines kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 55%, Infamous Bay 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mįņè FĆ - Infamous Bay 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Inwood neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Infamous Bay 1:2
---
Greer neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Weepu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Aiken zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lanev neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Fisher kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Larsen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lines maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Infamous Bay 1:3
---
Pritchett legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---