Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WellingUnited Wooden Spoon Warriors
Sweep Tactiek 523 free flowing
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 36.2
formidabel Schieten matig
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Nonato onderschept slim de pass. Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Motteran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michalczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bihun neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kicuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Asia de bal. Asia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Witczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lauriente rent richting de bal. Świrski verovert de bal door een tackle van achteren. Świrski geeft een lange en hoge pass. Bihun springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kicuła passt de bal zonder na te denken. Marchal rent richting de bal. Marchal passt de bal zonder na te denken. Romaszko is nu in balbezit. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mysiak is nu in balbezit. Paal!

24e minuut.
Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski geeft de bal voor. Izzet kopt de bal weg. Bihun is nu in balbezit. Bihun draait met de bal, schiet en ... Munoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gilardo geeft een hoge lob. Opriţa heeft problemen om de bal te vangen. Farah met een sublieme pass. Michalczewski heeft problemen om de bal te vangen. Michalczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WellingUnited 27%, Wooden Spoon Warriors 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 0:0

49e minuut.
Witczyk geeft een hoge lob. Inworp. Asia met de inworp. Izzet is nu in balbezit. Izzet haalt uit met een fantastische trap. Munoz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 1:0

53e minuut.
Izzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Motteran is nu in balbezit. Motteran geeft een hoge lob. Daar is Izzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 2:0

59e minuut.
Mysiak is nu in balbezit. Świrski geeft een lange en hoge pass. Nonato heeft problemen om de bal te vangen. Bihun is nu in balbezit. Bihun haalt uit met een fantastische trap. Munoz bokst de bal weg. Izzet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 3:0

62e minuut.
Opriţa speelt de bal door. King is nu in balbezit. King geeft een hoge lob. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Vojvoda passt de bal zonder na te denken. Marchal heeft problemen om de bal te vangen. Marchal speelt de bal door. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Telejko probeert naar een medespeler te passen. Michalczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bihun de bal. Bihun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Munoz niet meer kan verder spelen. Price komt het veld opgelopen. Farah met de inworp. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun geeft een hoge lob. Price maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Izzet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 4:0

74e minuut.
Gilardo geeft de bal voor. Nonato is nu in balbezit. Bihun onderschept slim de pass. Bihun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 5:0

78e minuut.
Gilardo geeft een lange en hoge pass. Asia is nu in balbezit. Asia passt de bal zonder na te denken. Izzet rent richting de bal. Izzet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 6:0

81e minuut.
Izzet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bihun de bal. Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun rent richting de bal. Bihun draait met de bal, schiet en ... Price probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Farah is nu in balbezit. Farah geeft de bal voor. Price probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun schiet op doel. Price kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Izzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 7:0

85e minuut.
Opriţa passt de bal in één keer door. King rent richting de bal. King geeft de bal voor. Izzet is nu in balbezit. Izzet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Motteran de bal. Izzet rent richting de bal. Izzet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WellingUnited 26%, Wooden Spoon Warriors 74%.
WellingUnited - Wooden Spoon Warriors 8:0