Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Row Z Avon Gunners
Quali Tactiek 442
46% Balbezit 54%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 41.6
formidable Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Əhmədoğlu is nu in balbezit. bin Qassim onderschept slim de pass. bin Qassim probeert naar een medespeler te passen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés haalt uit met een fantastische trap. Huma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Avon Gunners 1:0

4e minuut.
Fernández Alonso passt de bal met de wreef. Costes met een sublieme pass. Klungelig pakt Cortés de bal. Costes is nu in balbezit. Costes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Giovennazzi kopt de bal weg. Daar is Spasojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasojević geeft een hoge lob. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Costes met een sublieme pass. Fernández Alonso rent richting de bal. Fernández Alonso passt de bal zonder na te denken. Cortés rent richting de bal. Cortés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Coveny rent richting de bal. Spasojević onderschept slim de pass. Spasojević probeert naar een medespeler te passen. Fernández Alonso rent richting de bal. Fernández Alonso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Avon Gunners 2:0

19e minuut.
Costes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiaur. Costes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pabis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cortés krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Costes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghiaur is nu in balbezit. Pabis onderschept slim de pass. Pabis geeft de bal voor. bin Qassim springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Qassim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cortés maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Avon Gunners 3:0

25e minuut.
Coveny passt de bal in één keer door. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiaur onderschept slim de pass. Ghiaur schiet op doel. Dvornic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Fernández Alonso met een sublieme pass. Cortés is nu in balbezit. Klungelig pakt Cortés de bal. Cortés schiet op doel. Huma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Avon Gunners 4:0

31e minuut.
Paszek rent richting de bal. Pabis onderschept slim de pass. Pabis passt de bal in één keer door. Fernández Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Alonso met een sublieme pass. Huma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Qassim is nu in balbezit. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Avon Gunners 5:0

38e minuut.
Costes met een snelle inworp. bin Qassim geeft de bal voor. Daar is Giovennazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés rent richting de bal. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Avon Gunners 6:0

41e minuut.
Costes is nu in balbezit. Costes passt de bal met de wreef. Giovennazzi is nu in balbezit. Cortés onderschept slim de pass. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Row Z 33%, Avon Gunners 67%.
Inter Row Z - Avon Gunners 6:0

46e minuut.
Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pabis geeft een lange en hoge pass. Cortés krijgt zijn hoofd ertegen. Huma bokst de bal weg.

47e minuut.
Szek met een sublieme pass. Costes met een sublieme pass. Fernández Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Alonso geeft een hoge lob. bin Qassim krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabis geeft de bal voor. bin Qassim kopt de bal weg. Cortés rent richting de bal. Cortés draait met de bal, schiet en ... Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Costes met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Qassim de bal. Cortés is nu in balbezit. bin Qassim rent richting de bal. bin Qassim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fernández Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zevallos passt de bal zonder na te denken. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Costes verovert de bal door een tackle van achteren. Costes geeft een lange en hoge pass. Cortés springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Avon Gunners 7:0

65e minuut.
Erarslan komt het veld opgelopen. Green komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Szek kopt de bal weg. Costes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zevallos de bal onder controle te krijgen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zevallos is nu in balbezit. Zevallos geeft een hoge lob. Inworp. Spasojević met een snelle inworp. Fernández Alonso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Ortúzar komt het veld opgelopen. Quebrado komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Costes passt de bal in één keer door. Erarslan rent richting de bal. Erarslan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cortés de bal. Cortés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Avon Gunners 8:0

73e minuut.
Cortés rent richting de bal. Fernández Alonso rent richting de bal. Fernández Alonso passt de bal zonder na te denken. Cortés rent richting de bal. Cortés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Əhmədoğlu speelt de bal door. Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Avon Gunners 8:1

83e minuut.
Giovennazzi kan de bal niet met de borst controleren. Spasojević verovert de bal door een tackle van achteren. Spasojević speelt de bal door. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Row Z 31%, Avon Gunners 69%.
Inter Row Z - Avon Gunners 8:1