Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braga CF ultras army
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo verovert de bal door een tackle van achteren. Robbo met een sublieme pass. Wark is nu in balbezit. Wark schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Robbo onderschept slim de pass. Robbo met een sublieme pass. Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Channon bereikt de bal nog maar net als eerste. Channon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Jarvis probeert naar een medespeler te passen. Martyn is nu in balbezit. Martyn geeft een hoge lob. Wark is nu in balbezit. Wark schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Robbo is nu in balbezit. Robbo speelt de bal door. Elliott is nu in balbezit. Elliott geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Murphy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braga CF 50%, ultras army 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Braga CF - ultras army 0:0

55e minuut.
Noble is nu in balbezit. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Robbo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Robbo kan niet meer verder spelen. Harper komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Farrell probeert naar een medespeler te passen. Enciso rent richting de bal. Nowak is nu in balbezit. Enciso is nu in balbezit. Enciso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Enciso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jones-Taylor komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Noble geeft een lange en hoge pass. Murphy controleert de bal met de borst. Jones-Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones-Taylor draait met de bal, schiet en ... Durbin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Braga CF - ultras army 1:0

71e minuut.
Amass bereikt de bal nog maar net als eerste. Channon verovert de bal door een tackle van achteren. Channon geeft een hoge lob. Martyn rent richting de bal. Martyn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Noble speelt de bal door. Jones-Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Telfer speelt de bal door. Jones-Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones-Taylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp geeft de bal voor. Rogan kopt de bal weg. Amass is nu in balbezit. Amass haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braga CF 42%, ultras army 58%.
Braga CF - ultras army 1:0