Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets NekTendo
big b Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.2
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Vrabie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Villalba de bal onder controle te krijgen. Eisenhower is nu in balbezit. Eisenhower geeft een hoge lob. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 1:0

4e minuut.
Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabie geeft de bal voor. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel. Green maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 2:0

6e minuut.
Adams rent richting de bal. Adams probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 3:0

7e minuut.
Ara rent richting de bal. Ara passt de bal in één keer door. Quaid probeert de bal aan de voet te houden. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 4:0

10e minuut.
Walton geeft de bal voor. Daar is Zulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Adams is nu in balbezit. Adams geeft een hoge lob. Green probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durden onderschept slim de pass. Durden probeert naar een medespeler te passen. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Eisenhower probeert naar een medespeler te passen. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams onderschept slim de pass. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 5:0

22e minuut.
Abraham speelt de bal door. Inworp. Durden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vrabie geeft een lange en hoge pass. Adams controleert de bal met de borst. Villalba rent richting de bal. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 6:0

27e minuut.
Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton geeft de bal voor. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Anderson Lee de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie passt de bal met de wreef. Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Adams onderschept slim de pass. Adams speelt de bal door. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Durden met een snelle inworp. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zulu de bal. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Green trapt de bal weg. Durden kopt de bal weg. Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Traeger komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Vrabie kopt de bal weg. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams passt de bal zonder na te denken. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton rent richting de bal. Walton met een sublieme pass. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 23%, NekTendo 77%.
Wayne Rockets - NekTendo 6:0

47e minuut.
Walton rent richting de bal. Walton geeft de bal voor. Utley kopt de bal weg. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ... Green bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 7:0

51e minuut.
Green trapt de bal weg. Durden kopt de bal weg. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Traeger rent richting de bal. Traeger passt de bal in één keer door. Adams rent richting de bal. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 8:0

61e minuut.
Durden speelt de bal door. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu geeft de bal voor. Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Villalba schiet op doel. Green verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 9:0

63e minuut.
Traeger heeft problemen om de bal te vangen. Traeger geeft de bal voor. Klungelig pakt Zulu de bal. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 10:0

65e minuut.
Utley verovert de bal door een tackle van achteren. Traeger met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ... Green werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel. Green probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 11:0

68e minuut.
Traeger is nu in balbezit. Traeger speelt de bal door. Adams rent richting de bal. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 12:0

69e minuut.
Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba is nu in balbezit. Traeger passt de bal met de wreef. Adams rent richting de bal. Adams haalt uit met een fantastische trap. Green verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 13:0

71e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Vrabie passt de bal zonder na te denken. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. Green werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Vrabie geeft de bal voor. Durden geeft een lange en hoge pass. Anderson Lee controleert de bal met de borst. Vrabie rent richting de bal. Vrabie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zulu heeft problemen om de bal te vangen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Bennett geeft de bal voor. Inworp. Walton met een snelle inworp. Adams rent richting de bal. Adams geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 14:0

85e minuut.
Traeger kopt de bal weg. Vrabie rent richting de bal. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 15:0

86e minuut.
Quaid is nu in balbezit. Quaid passt de bal zonder na te denken. Daar is Abraham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 16:0

87e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham met een sublieme pass. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Traeger onderschept slim de pass. Traeger speelt de bal door. Adams is nu in balbezit. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 17:0

89e minuut.
Bennett is nu in balbezit. Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - NekTendo 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 17%, NekTendo 83%.
Wayne Rockets - NekTendo 18:0