Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv FC Plano
X Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kolb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunák verovert de bal door een tackle van achteren. Kunák geeft de bal voor. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Strickland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hałgas is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - FC Plano 1:0

7e minuut.
Pinner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas begaat een overtreding. Hałgas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Amsterdamski geeft een hoge lob. Pinner is nu in balbezit. Pinner geeft een lange en hoge pass. Youngman met een sublieme pass. Kolb geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tanoira met een snelle inworp. Ťopek is nu in balbezit. Ťopek met een sublieme pass. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp haalt uit met een fantastische trap. Strickland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clay kopt de bal weg. Tanoira rent richting de bal. Tanoira haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - FC Plano 2:0

21e minuut.
Kunák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaliński rent richting de bal. Youngman probeert naar een medespeler te passen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tanoira probeert naar een medespeler te passen. Garp is nu in balbezit. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Strickland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - FC Plano 3:0

30e minuut.
Kaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Youngman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Youngman krijgt een gele kaart. Garp wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hałgas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - FC Plano 4:0

36e minuut.
Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp schiet op doel. O`Shea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kunák met een snelle inworp. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński passt de bal in één keer door. Tanoira rent richting de bal. Tanoira draait met de bal, schiet en ... Strickland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts rent richting de bal. Butković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 33%, FC Plano 67%.
Real Madrid Sv - FC Plano 4:0

47e minuut.
Kolb verovert de bal door een tackle van achteren. Kolb geeft een lange en hoge pass. Daar is de Meersman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel. Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński geeft een hoge lob. Hałgas kopt de bal weg. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel. Strickland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Butković speelt de bal door. Kaliński rent richting de bal. Kaliński geeft de bal voor. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - FC Plano 5:0

61e minuut.
Ťopek met een sublieme pass. Tanoira is nu in balbezit. Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira draait met de bal, schiet en ... Strickland bokst de bal weg.

66e minuut.
Kolb met een sublieme pass. Butković rent richting de bal. Butković probeert naar een medespeler te passen. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
de Meersman geeft de bal voor. Hałgas kopt de bal weg. Pinner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ťopek rent richting de bal. Ťopek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - FC Plano 6:0

72e minuut.
Glen bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković onderschept slim de pass. Butković met een sublieme pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Strickland met een harde bal richting middenveld. Inworp. Ťopek met de inworp. Butković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Clay rent richting de bal. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - FC Plano 7:0

85e minuut.
Clay geeft een lange en hoge pass. Amsterdamski heeft problemen om de bal te vangen. Amsterdamski met een sublieme pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Butković met een sublieme pass. Ťopek is nu in balbezit. Ťopek geeft een lange en hoge pass. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński heeft problemen om de bal te vangen. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Garp is nu in balbezit. Garp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - FC Plano 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 18%, FC Plano 82%.
Real Madrid Sv - FC Plano 8:0