Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio Blue Tornado
cio_ctd_rw Tactiek 523
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
42 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Bogdán passt de bal met de wreef. Daar is Friedel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friedel passt de bal met de wreef. McCormick rent richting de bal. McCormick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Elmacı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco geeft een hoge lob. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic geeft de bal voor. Bogdán rent richting de bal. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Blair maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wichert rent richting de bal. Wichert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Blue Tornado 1:0

16e minuut.
McCormick probeert naar een medespeler te passen. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán passt de bal met de wreef. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wichert met een sublieme pass. Selolwane is nu in balbezit. Selolwane passt de bal in één keer door. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dhur kopt de bal weg. Daar is Selolwane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selolwane geeft de bal voor. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Blue Tornado 2:0

25e minuut.
Elmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Elmacı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terry de bal. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iţic neemt de hoekschop. Wichert springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lehter is nu in balbezit. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Blue Tornado 3:0

27e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Wichert rent richting de bal. Wichert passt de bal in één keer door. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic met een sublieme pass. Bogdán rent richting de bal. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Blair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Pastor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selolwane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhur geeft de bal voor. Bogdán krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Blue Tornado 4:0

39e minuut.
Gotor kopt de bal weg. Malik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Blair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur geeft een lange en hoge pass. Bogdán heeft problemen om de bal te vangen. Wichert rent richting de bal. Wichert haalt uit met een fantastische trap. Blair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gotor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Bogdán rent richting de bal. Bogdán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Selolwane geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bogdán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichert rent richting de bal. Wichert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Terry de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iţic zal de hoekschop nemen. Bogdán krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Blue Tornado 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 35%, Blue Tornado 65%.
FC Ciomocio - Blue Tornado 5:0

48e minuut.
Dhur kopt de bal weg. Wichert rent richting de bal. Wichert passt de bal met de wreef. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Blair trapt de bal weg. Vidojević kopt de bal weg. Adkins is nu in balbezit. McCormick onderschept slim de pass. McCormick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dhur is nu in balbezit. Dhur passt de bal met de wreef. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Vidojević verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur geeft een lange en hoge pass. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Blue Tornado 6:0

57e minuut.
McCormick speelt de bal door. Vidojević rent richting de bal. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bogdán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lehter de bal. Wichert rent richting de bal. Wichert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Blue Tornado 7:0

66e minuut.
Dhur is nu in balbezit. Dhur passt de bal zonder na te denken. Wichert speelt de bal door. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Blair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur passt de bal zonder na te denken. Bogdán rent richting de bal. Bogdán schiet op doel. Blair probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Blue Tornado 8:0

68e minuut.
Klungelig pakt Vidojević de bal. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert rent richting de bal. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Blue Tornado 9:0

77e minuut.
Iţic geeft een hoge lob. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán schiet op doel. Wichert probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Blair bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wichert maakt een snoekduik en kopt de bal. Blair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Dhur geeft de bal voor. Wichert heeft problemen om de bal te vangen. Bogdán rent richting de bal. Wichert is nu in balbezit. Wichert haalt uit met een fantastische trap. Blair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bogdán draait met de bal, schiet en ... Wichert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Blair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lehter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Selolwane geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bogdán rent richting de bal. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 21%, Blue Tornado 79%.
FC Ciomocio - Blue Tornado 9:0