Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dimii fc NK Sesvete
dimi tactic Tactiek :)
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 26.1
good Schieten average
good Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Kenney geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Englund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak geeft een hoge lob. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Demaree verovert de bal door een tackle van achteren. Demaree geeft de bal voor. Andrysiak kopt de bal weg. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç haalt uit met een fantastische trap. Gallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - NK Sesvete 1:0

6e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell geeft een lange en hoge pass. Grupiński kopt de bal weg. García Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rubio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński probeert naar een medespeler te passen. Genç rent richting de bal. Genç draait met de bal, schiet en ... Gallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Zulu de bal. García Rubio rent richting de bal. García Rubio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Conner onderschept slim de pass. Dorčić is nu in balbezit. Dorčić met een sublieme pass. García Rubio is nu in balbezit. García Rubio haalt uit met een fantastische trap. Gallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Daar is Grupiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grupiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jajszczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Genç springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Andrysiak rent richting de bal. Andrysiak passt de bal met de wreef. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç schiet op doel. Gallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - NK Sesvete 2:0

31e minuut.
Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. García Rubio probeert naar een medespeler te passen. Genç rent richting de bal. Genç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç passt de bal zonder na te denken. Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rubio is nu in balbezit. García Rubio draait met de bal, schiet en ... Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Dorčić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ogiński komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Andrysiak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Newman de bal. García Rubio rent richting de bal. García Rubio draait met de bal, schiet en ... Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grupiński passt de bal met de wreef. Genç is nu in balbezit. García Rubio rent richting de bal. García Rubio draait met de bal, schiet en ... Gallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - NK Sesvete 3:0

45e minuut.
Andrysiak passt de bal in één keer door. Genç heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Conner ... Strafschop! Genç raakt geblesseerd tijdens het duel. Ogiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimii fc 30%, NK Sesvete 70%.
dimii fc - NK Sesvete 3:0

47e minuut.
Grupiński is nu in balbezit. Grupiński geeft de bal voor. Zulu controleert de bal met de borst. Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Englund met een snelle inworp. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak geeft een lange en hoge pass. García Rubio springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gallo bokst de bal weg.

51e minuut.
Ogiński rent richting de bal. Ogiński passt de bal in één keer door. García Rubio is nu in balbezit. García Rubio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zulu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - NK Sesvete 4:0

52e minuut.
Kenney raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Self komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Carrascal passt de bal zonder na te denken. García Rubio rent richting de bal. García Rubio met een sublieme pass. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Newman de bal. García Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński rent richting de bal. Ogiński draait met de bal, schiet en ... Zulu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grupiński zal de hoekschop nemen. García Rubio heeft problemen om de bal te vangen. García Rubio haalt uit met een fantastische trap. Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - NK Sesvete 5:0

70e minuut.
Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński onderschept slim de pass. Ogiński passt de bal in één keer door. Grupiński rent richting de bal. Grupiński geeft een lange en hoge pass. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - NK Sesvete 6:0

73e minuut.
Ogiński probeert naar een medespeler te passen. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak passt de bal in één keer door. García Rubio rent richting de bal. García Rubio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Grupiński probeert de bal met de borst te controleren. Grupiński met een sublieme pass. García Rubio is nu in balbezit. Ogiński is nu in balbezit. Ogiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - NK Sesvete 7:0

83e minuut.
Jajszczyk met de inworp. Daar is Grupiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grupiński geeft de bal voor. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak geeft een hoge lob. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Self is nu in balbezit. Genç onderschept slim de pass. Genç probeert naar een medespeler te passen. García Rubio rent richting de bal. García Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zulu geeft een lange en hoge pass. Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza rent richting de bal. Villarroel onderschept slim de pass. Villarroel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimii fc 21%, NK Sesvete 79%.
dimii fc - NK Sesvete 7:0