Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Union Lara Omens
433 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 25.6
adequate Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Sirotek geeft een lange en hoge pass. Siudziński is nu in balbezit. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez schiet op doel. Alvarez probeert de bal aan de voet te houden. Valakari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Harlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dybas is nu in balbezit. Hodge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodge krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Magee bereikt de bal nog maar net als eerste. Magee geeft een hoge lob. Oldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez onderschept slim de pass. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ritter kopt de bal weg. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Gennaro met een sublieme pass. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo passt de bal in één keer door. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valakari bokst de bal weg.

29e minuut.
Călin verovert de bal door een tackle van achteren. Călin passt de bal in één keer door. Oldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez verovert de bal door een tackle van achteren. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. Valakari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Omens 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Ritter de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirotek met de inworp. Metea rent richting de bal. Metea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Omens 2:0

39e minuut.
Zaragoza passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metea met een snelle inworp. Di Gennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gennaro geeft een hoge lob. Valakari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 30%, Omens 70%.
S.D. Union Lara - Omens 2:0

56e minuut.
Harlan is nu in balbezit. Harlan speelt de bal door. Di Gennaro met een sublieme pass. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Valakari trapt de bal weg. Călin rent richting de bal. Călin geeft een hoge lob. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Călin passt de bal met de wreef. Metea is nu in balbezit. Metea met een sublieme pass. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alvarez kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Omens 3:0

61e minuut.
Doeltrap. Oldham trapt de bal weg van het doel. Călin kopt de bal weg. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Omens 4:0

65e minuut.
Rojo probeert naar een medespeler te passen. Di Gennaro is nu in balbezit. Di Gennaro speelt de bal door. Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siudziński draait met de bal, schiet en ... Valakari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Călin verovert de bal door een tackle van achteren. Călin probeert naar een medespeler te passen. Oldham rent richting de bal. Arnáudez verovert de bal door een tackle van achteren. Arnáudez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rojo onderschept slim de pass. Siudziński is nu in balbezit. Siudziński passt de bal in één keer door. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 29%, Omens 71%.
S.D. Union Lara - Omens 4:0