Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giancola Maple FC Gijon
Striker Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 21.7
excellent Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


8e minuut.
Ugljesa rent richting de bal. Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera draait met de bal, schiet en ... Duff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 1:0

11e minuut.
Chalabardo verovert de bal door een tackle van achteren. Chalabardo passt de bal zonder na te denken. Zero rent richting de bal. Barrera rent richting de bal. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 2:0

13e minuut.
Yun-xian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yun-xian geeft een hoge lob. Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu geeft een lange en hoge pass. Barrera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 3:0

15e minuut.
Vendrame is nu in balbezit. Vendrame passt de bal in één keer door. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero haalt uit met een fantastische trap. Duff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 4:0

17e minuut.
Vendrame passt de bal zonder na te denken. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu passt de bal met de wreef. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli draait met de bal, schiet en ... Duff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 5:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chalabardo met een snelle inworp. Mărculescu speelt de bal door. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Piangerelli speelt de bal door. Barrera rent richting de bal. Zero rent richting de bal. Zero schiet op doel. Booth probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Duff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Vendrame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vendrame met een sublieme pass. Daar is Yun-xian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 6:0

25e minuut.
Casseruola rent richting de bal. Casseruola probeert naar een medespeler te passen. Grenier is nu in balbezit. Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 7:0

27e minuut.
Husar is nu in balbezit. Husar geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mărculescu zal de hoekschop nemen. Barrera springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dixon rent richting de bal. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame passt de bal zonder na te denken. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 8:0

33e minuut.
Mărculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalabardo probeert naar een medespeler te passen. Booth rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Chalabardo passt de bal zonder na te denken. Zero is nu in balbezit. Zero speelt de bal door. Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Barrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 9:0

35e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Vendrame verovert de bal door een tackle van achteren. Vendrame met een sublieme pass. Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Barrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mărculescu met een sublieme pass. Daar is Piangerelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piangerelli passt de bal zonder na te denken. Barrera rent richting de bal. Barrera draait met de bal, schiet en ... Paal! Chalabardo is nu in balbezit. Chalabardo passt de bal met de wreef. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame geeft een lange en hoge pass. Barrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 10:0

39e minuut.
Casseruola speelt de bal door. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu passt de bal in één keer door. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zero verovert de bal door een tackle van achteren. Zero passt de bal in één keer door. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera schiet op doel. Duff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 11:0

45e minuut.
Grenier rent richting de bal. Mărculescu onderschept slim de pass. Mărculescu probeert naar een medespeler te passen. Zero rent richting de bal. Zero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 27%, FC Gijon 73%.
Giancola Maple - FC Gijon 11:0

54e minuut.
Mărculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalabardo rent richting de bal. Chalabardo geeft een lange en hoge pass. Daar is Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 12:0

57e minuut.
Vendrame geeft een hoge lob. Zero is nu in balbezit. Klungelig pakt Piangerelli de bal. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 13:0

60e minuut.
Daar is Husar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piangerelli rent richting de bal. Ugljesa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugljesa krijgt een gele kaart. Piangerelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mărculescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Radchuck de bal. Booth rent richting de bal. Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barrera passt de bal met de wreef. Ugljesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero verovert de bal door een tackle van achteren. Zero draait met de bal, schiet en ... Duff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 14:0

64e minuut.
Vendrame met een sublieme pass. Barrera rent richting de bal. Barrera passt de bal zonder na te denken. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 15:0

68e minuut.
Mărculescu kopt de bal weg. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli speelt de bal door. Barrera rent richting de bal. Barrera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 16:0

71e minuut.
Ugljesa is nu in balbezit. Mărculescu onderschept slim de pass. Mărculescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zero de bal. Zero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 17:0

72e minuut.
Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu passt de bal zonder na te denken. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 18:0

74e minuut.
Chalabardo met een sublieme pass. Barrera is nu in balbezit. Booth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barrera kan niet meer verder spelen. Jakimowicz komt het veld opgelopen. Piangerelli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 19:0

76e minuut.
Grenier geeft een hoge lob. Szczyptański met een sublieme pass. Zero heeft problemen om de bal te vangen. Zero probeert naar een medespeler te passen. Mărculescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Radchuck geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandíček met een snelle inworp. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame geeft de bal voor. Duff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu geeft een hoge lob. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Duff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - FC Gijon 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 21%, FC Gijon 79%.
Giancola Maple - FC Gijon 20:0