Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FJTEAM IF Maple Leafs
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sandhu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandhu geeft de bal voor. Fisher kopt de bal weg. Yu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ferranti geeft een hoge lob. Caraiman probeert de bal aan de voet te houden. Garnett is nu in balbezit. Garnett schiet op doel. Brewer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - IF Maple Leafs 0:1

11e minuut.
ibn-Osman met een snelle inworp. Ferranti controleert de bal met de borst. Ercolani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferranti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ferranti kan niet meer verder spelen. Therrien komt het veld opgelopen. Franklin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Marrelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garnett rent richting de bal. Garnett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - IF Maple Leafs 0:2

13e minuut.
Garnett probeert naar een medespeler te passen. Rogers is nu in balbezit. Ercolani rent richting de bal. Garnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - IF Maple Leafs 0:3

28e minuut.
Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercolani is nu in balbezit. Ercolani geeft een lange en hoge pass. Marrelo rent richting de bal. Marrelo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJTEAM 37%, IF Maple Leafs 63%.
FJTEAM - IF Maple Leafs 0:3

51e minuut.
Franklin geeft een hoge lob. Bateman rent richting de bal. Bateman geeft een lange en hoge pass. Garnett is nu in balbezit. Garnett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - IF Maple Leafs 0:4

56e minuut.
Rogers speelt de bal door. Garnett is nu in balbezit. Proudfoot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garnett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rogers neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Brewer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - IF Maple Leafs 0:5

62e minuut.
Bateman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harvey rent richting de bal. Harvey speelt de bal door. Yu rent richting de bal. Yu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Marrelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrelo probeert naar een medespeler te passen. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boissieres de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Humphries zal de hoekschop nemen. Fisher is nu in balbezit. Fisher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hay probeert naar een medespeler te passen. Bergues is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Therrien. Therrien krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJTEAM 42%, IF Maple Leafs 58%.
FJTEAM - IF Maple Leafs 0:5