Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nightshade F.C Hellas Bears
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Deschenes probeert naar een medespeler te passen. Ortega rent richting de bal. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Béliveau speelt de bal door. Klungelig pakt Dawson de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Atkinson met de inworp. Lemaître is nu in balbezit. Lemaître geeft de bal voor. Vandermollen heeft problemen om de bal te vangen. Vandermollen haalt uit met een fantastische trap. Steele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Willebrands verovert de bal door een tackle van achteren. Willebrands passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ortega de bal. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Hellas Bears 0:1

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boxer met een harde bal richting middenveld. Willebrands kopt de bal weg. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Foucault geeft een hoge lob. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vandermollen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dawson krijgt zijn hoofd ertegen. Steele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lemaître is nu in balbezit. Lemaître passt de bal met de wreef. Willebrands rent richting de bal. Dawson is nu in balbezit. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightshade F.C 48%, Hellas Bears 52%.
Nightshade F.C - Hellas Bears 0:1

56e minuut.
Atkinson is nu in balbezit. Stalteri verovert de bal door een tackle van achteren. Stalteri draait met de bal, schiet en ... Boxer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Hellas Bears 0:2

76e minuut.
Béliveau met een snelle inworp. Robson rent richting de bal. Robson passt de bal in één keer door. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightshade F.C 52%, Hellas Bears 48%.
Nightshade F.C - Hellas Bears 0:2