Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne Mongrels Bond University
Piggyback-r Tactiek 442
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 46.8
very good Schieten adequate
very good Passen very good
solid Verdedigen good


12e minuut.
Naven bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis begaat een overtreding. Naven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naven met een snel genomen vrije trap. Tome maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zillman is nu in balbezit. Grant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zillman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forrest kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zorbas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Mongrels - Bond University 1:0

23e minuut.
Wilmots is nu in balbezit. Wilmots geeft een lange en hoge pass. Cousins rent richting de bal. Groom verovert de bal door een tackle van achteren. Groom geeft de bal voor. Zorbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zillman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Mongrels - Bond University 2:0

25e minuut.
Zillman rent richting de bal. Krajčík begaat een overtreding. Zillman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dastey komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Agius rent richting de bal. Agius geeft de bal voor. Forrest probeert naar een medespeler te passen. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Mongrels - Bond University 3:0

32e minuut.
Forrest kopt de bal weg. Daar is Zinzone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinzone geeft een hoge lob. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Zinzone kopt de bal weg. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest met een sublieme pass. Zillman rent richting de bal. Zillman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Mongrels 34%, Bond University 66%.
Melbourne Mongrels - Bond University 3:0

48e minuut.
Wilmots geeft de bal voor. Inworp. Zinzone met de inworp. Dastey rent richting de bal. Dastey geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Raducanu onderschept slim de pass. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Raducanu begaat een overtreding. Raducanu krijgt een gele kaart. Forrest is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zinzone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zillman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Puutsa passt de bal zonder na te denken. Hännikäinen probeert naar een medespeler te passen. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis geeft een hoge lob. Cousins springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zillman kopt de bal weg. Raducanu heeft problemen om de bal te vangen. Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastey draait met de bal, schiet en ... Zorbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Mongrels - Bond University 4:0

63e minuut.
Kalac komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Grant rent richting de bal. Grant passt de bal met de wreef. Groom met een sublieme pass. Zinzone geeft een hoge lob. Zillman maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorbas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zillman rent richting de bal. Zillman passt de bal in één keer door. Raducanu rent richting de bal. Dastey onderschept slim de pass. Dastey haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kalac onderschept slim de pass. Kalac geeft een hoge lob. Daar is Raducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dastey is nu in balbezit. Dastey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Van Gisbergen is nu in balbezit. Van Gisbergen geeft een lange en hoge pass. Hännikäinen kopt de bal weg. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Corica komt het veld opgelopen. Yang komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Zinzone is nu in balbezit. Zinzone met een sublieme pass. Zillman rent richting de bal. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Zorbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Forrest de bal. Grant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Forrest is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forrest kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zorbas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Mongrels - Bond University 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Mongrels 33%, Bond University 67%.
Melbourne Mongrels - Bond University 5:0