Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandsker Sporting manchester yanited
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Koutsoukos rent richting de bal. Koutsoukos probeert naar een medespeler te passen. Schammer rent richting de bal. Fanning onderschept slim de pass. Fanning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Demourtzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demourtzidis passt de bal met de wreef. Farrugia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fanning is nu in balbezit. Fanning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Farrugia is nu in balbezit. Koutsoukos verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsoukos passt de bal met de wreef. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rex kan de bal niet met de borst controleren. Rex geeft de bal voor. Wheelhouse heeft problemen om de bal te vangen. Koutsoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoukos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Davies kopt de bal weg. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naven. Naven krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandsker Sporting 54%, manchester yanited 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sandsker Sporting - manchester yanited 0:0

46e minuut.
Demourtzidis rent richting de bal. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan probeert naar een medespeler te passen. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Wheelhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoukos is nu in balbezit. Wheelhouse begaat een overtreding. Koutsoukos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Naven neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Davies onderschept slim de pass. Davies geeft een hoge lob. Daar is O`Sullivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sandsker Sporting - manchester yanited 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandsker Sporting 48%, manchester yanited 52%.
Sandsker Sporting - manchester yanited 1:0