Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scottish Doves Booming Peckers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Adam is nu in balbezit. Gould rent richting de bal. Gould passt de bal met de wreef. Fulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Stein onderschept slim de pass. Stein geeft de bal voor. Daar is McGrady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulton rent richting de bal. Fulton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Esson neemt de hoekschop. Matheson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cousland de bal onder controle te krijgen. Fulton is nu in balbezit. Fulton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Gould onderschept slim de pass. Gould probeert naar een medespeler te passen. Fulton is nu in balbezit. Fulton schiet op doel. McGrady probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Doves - Booming Peckers 1:0

30e minuut.
Battles geeft de bal voor. MacNiven rent richting de bal. Carlyle verovert de bal door een tackle van achteren. McGrady rent richting de bal. McGrady haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Matheson probeert naar een medespeler te passen. Watt bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt passt de bal zonder na te denken. Gould is nu in balbezit. Gould haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Adam rent richting de bal. Adam met een sublieme pass. Klungelig pakt Home de bal. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Fulton draait met de bal, schiet en ... Daar is McGrady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Doves - Booming Peckers 2:0

42e minuut.
Murie met een sublieme pass. Watt rent richting de bal. Watt passt de bal in één keer door. Fulton is nu in balbezit. Fulton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Doves 42%, Booming Peckers 58%.
Scottish Doves - Booming Peckers 2:0

52e minuut.
MacNiven geeft een hoge lob. Inworp. Esson met de inworp. Klungelig pakt McGrady de bal. McGrady schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Adam is nu in balbezit. Matheson verovert de bal door een tackle van achteren. Matheson met een sublieme pass. Fulton rent richting de bal. Fulton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
McGrady rent richting de bal. McGrady probeert naar een medespeler te passen. Carlyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlyle haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gould geeft een lange en hoge pass. Cousland is nu in balbezit. Matheson maakt een afschuwelijke overtreding. Matheson krijgt een gele kaart.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Battles met een snelle inworp. McGrady rent richting de bal. McGrady haalt uit met een fantastische trap. Esson kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Doves 37%, Booming Peckers 63%.
Scottish Doves - Booming Peckers 2:0