Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÓbudaiSasok FC. DarkSide FC
v532 Tactiek Higher 433
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
incredible Verdedigen excellent


9e minuut.
Gschwobat met een snelle inworp. Hampel rent richting de bal. Hampel passt de bal in één keer door. Felczak is nu in balbezit. Felczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Král met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Njærheim de bal. Solti rent richting de bal. Solti geeft een hoge lob. Brejza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Collot speelt de bal door. Gyetvai geeft de bal voor. Atar rent richting de bal. Brejza onderschept slim de pass. Brejza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Orsoni probeert naar een medespeler te passen. Dacourt is nu in balbezit. Di Bella is nu in balbezit. Felczak rent richting de bal. Felczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een lange en hoge pass. Orsoni rent richting de bal. Solti onderschept slim de pass. Solti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kopecký is nu in balbezit. Kopecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÓbudaiSasok FC. - DarkSide FC 1:0

24e minuut.
Atar geeft een hoge lob. Dacourt rent richting de bal. Dacourt probeert naar een medespeler te passen. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopecký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Rodríguez speelt de bal door. Kopecký is nu in balbezit. Kopecký geeft een hoge lob. Cervinski bokst de bal weg.

29e minuut.
Njærheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hampel rent richting de bal. Hampel met een sublieme pass. Felczak rent richting de bal. Felczak draait met de bal, schiet en ... Král kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Felczak onderschept slim de pass. Kaščák onderschept slim de pass. Kaščák geeft een hoge lob. Brejza rent richting de bal. Brejza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dias de Luta komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Fernández Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta geeft een hoge lob. Solti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kopecký rent richting de bal. Kopecký haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Torres de bal. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÓbudaiSasok FC. - DarkSide FC 2:0

39e minuut.
Wagner kopt de bal weg. Daar is Krass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krass geeft een hoge lob. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta schiet op doel. Cervinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. Cervinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÓbudaiSasok FC. 56%, DarkSide FC 44%.
ÓbudaiSasok FC. - DarkSide FC 2:0

46e minuut.
Santinelli komt het veld opgelopen. Cánovas komt het veld opgelopen. Felczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Di Bella de bal. Solti verovert de bal door een tackle van achteren. Solti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Torres met de inworp. Gschwobat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krass. Gschwobat raakt geblesseerd tijdens het duel. Felczak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kopecký passt de bal met de wreef. Fernández Rodríguez is nu in balbezit. Fernández Rodríguez geeft een hoge lob. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta schiet op doel. Cervinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Njærheim met een snelle inworp. Kopecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopecký met een sublieme pass. Solti heeft problemen om de bal te vangen. Solti draait met de bal, schiet en ... Cervinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torres rent richting de bal. Dias de Luta verovert de bal door een tackle van achteren. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ... Cervinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Buitenspel voor Dias de Luta. Goede buitenspelval van de verdediging. Gaucher komt het veld opgelopen. Cervinski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gschwobat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Král, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaucher met de inworp. Krass probeert naar een medespeler te passen. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Fernández Rodríguez geeft de bal voor. Solti rent richting de bal. Njærheim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dias de Luta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ÓbudaiSasok FC. - DarkSide FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÓbudaiSasok FC. 58%, DarkSide FC 42%.
ÓbudaiSasok FC. - DarkSide FC 3:0