Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinus FC Tökyfc
Normal Tactiek 442
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
51 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 21.8
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Sárközi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárközi passt de bal zonder na te denken. Svinarov rent richting de bal. Svinarov geeft de bal voor. Kasakevičius springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Báder probeert naar een medespeler te passen. Újlaky rent richting de bal. Met opzet legt Prorok zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prorok naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Sós geeft de bal voor. Klungelig pakt Kasakevičius de bal. Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Leier onderschept slim de pass. Leier met een sublieme pass. Svinarov geeft de bal voor. Kasakevičius springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 1:0

9e minuut.
Mercz is nu in balbezit. Kasakevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Déri met een snel genomen vrije trap. Faragó is nu in balbezit. Sallai rent richting de bal. Faragó onderschept slim de pass. Faragó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sós rent richting de bal. Sós geeft de bal voor. Svinarov kopt de bal weg. Kasakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasakevičius schiet op doel. De bal raakt de paal. Harsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 2:0

14e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Simula zal de hoekschop nemen. Svinarov kopt de bal weg. Kasakevičius rent richting de bal. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap. Harsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 3:0

16e minuut.
Kövesfalvi kan de bal niet met de borst controleren. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov passt de bal met de wreef. Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Simula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Simula rent richting de bal. Nemoda verovert de bal door een tackle van achteren. Simula verovert de bal door een tackle van achteren. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius schiet op doel. Harsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Svinarov neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Simula verovert de bal door een tackle van achteren. Simula passt de bal zonder na te denken. Svinarov speelt de bal door. Kasakevičius heeft problemen om de bal te vangen. Kasakevičius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harsányi trapt de bal weg van het doel. Leier kopt de bal weg. Simula heeft problemen om de bal te vangen. Simula geeft een hoge lob. Harsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mercz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leier met een snelle inworp. Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Simula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Montalvan kopt de bal weg. Kasakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda rent richting de bal. Kasakevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kasakevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gárdonyi kopt de bal weg. Svinarov rent richting de bal. Svinarov met een sublieme pass. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 4:0

28e minuut.
Kasakevičius rent richting de bal. Báder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasakevičius raakt geblesseerd tijdens het duel. Leier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kasakevičius springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 5:0

29e minuut.
Klungelig pakt Leier de bal. Leier met een sublieme pass. Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Simula haalt uit met een fantastische trap. Harsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 6:0

30e minuut.
Klungelig pakt Svinarov de bal. Svinarov speelt de bal door. Simula is nu in balbezit. Simula draait met de bal, schiet en ... Harsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 7:0

31e minuut.
Klungelig pakt Gárdonyi de bal. Gárdonyi passt de bal in één keer door. Nemoda rent richting de bal. Kasakevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kasakevičius schiet op doel. Harsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kasakevičius probeert naar een medespeler te passen. Montalvan met een sublieme pass. Madajczyk speelt de bal door. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Harsányi speelt de bal door. Újlaky heeft problemen om de bal te vangen. Leier probeert naar een medespeler te passen. Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Simula geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Harsányi trapt de bal weg. Leier kopt de bal weg. Kasakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasakevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 8:0

45e minuut.
Kasakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasakevičius geeft een hoge lob. Simula is nu in balbezit. Simula passt de bal in één keer door. Kasakevičius rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 20%, Tökyfc 80%.
Corvinus FC - Tökyfc 8:0

46e minuut.
Inworp. Leier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montalvan geeft een hoge lob. Kasakevičius rent richting de bal. Kasakevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Leier probeert naar een medespeler te passen. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov passt de bal zonder na te denken. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rob onderschept slim de pass. Turján is nu in balbezit. Turján geeft een lange en hoge pass. Leier bereikt de bal nog maar net als eerste. Leier geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 9:0

51e minuut.
Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Simula met een sublieme pass. Kasakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasakevičius schiet op doel. Harsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 10:0

53e minuut.
Simula is nu in balbezit. Simula passt de bal zonder na te denken. Daar is Svinarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svinarov geeft een lange en hoge pass. Kasakevičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Simula rent richting de bal. Simula geeft de bal voor. Mercz heeft problemen om de bal te vangen. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Leier passt de bal in één keer door. Simula is nu in balbezit. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Simula verovert de bal door een tackle van achteren. Simula geeft een lange en hoge pass. Harsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 11:0

56e minuut.
Faragó heeft problemen om de bal te vangen. Simula onderschept slim de pass. Simula speelt de bal door. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Montalvan kopt de bal weg. Inworp. Déri met de inworp. Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kasakevičius kopt de bal weg. Mercz met een sublieme pass. Rob heeft problemen om de bal te vangen. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Madajczyk met de inworp. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov geeft de bal voor. Kasakevičius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 12:0

70e minuut.
Simula heeft problemen om de bal te vangen. Simula probeert naar een medespeler te passen. Svinarov met een sublieme pass. Kasakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sárközi kopt de bal weg. Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rob ... Strafschop! Rob krijgt een gele kaart. Simula raakt geblesseerd tijdens het duel. Simula legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 13:0

79e minuut.
Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov passt de bal in één keer door. Daar is Kasakevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap. Mercz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Simula zal de hoekschop nemen. Harsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Nemoda speelt de bal door. Montalvan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montalvan passt de bal met de wreef. Kasakevičius rent richting de bal. Kasakevičius schiet op doel. Harsányi bokst de bal weg.

88e minuut.
Faragó is nu in balbezit. Leier verovert de bal door een tackle van achteren. Leier met een sublieme pass. Simula rent richting de bal. Simula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nemoda verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoda passt de bal zonder na te denken. Montalvan met een sublieme pass. Kasakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasakevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Tökyfc 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 18%, Tökyfc 82%.
Corvinus FC - Tökyfc 14:0