Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:07
  • Bekerwedstrijd: Osztályozó
  • Stadion: NNRAS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14966
NNRAS Ifularuf
Kutyataktika Tactiek 352
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 22.3
excellent Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Bury is nu in balbezit. Met opzet legt Kohárszky zijn tegenspeler op de grond. Bury is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mowlik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verschaeren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Siti met een sublieme pass. Dumitriu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitriu geeft een hoge lob. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ... Margitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mowlik geeft een lange en hoge pass. Tuna rent richting de bal. Tuna speelt de bal door. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren schiet op doel. Margitai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kohárszky probeert de bal aan de voet te houden. Avlichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlichos passt de bal met de wreef. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gaius kopt de bal weg. Bury is nu in balbezit. Tuna rent richting de bal. Bury speelt de bal door. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 1:0

12e minuut.
Turóczi geeft een hoge lob. Avlichos rent richting de bal. Tuna met een sublieme pass. Bury heeft problemen om de bal te vangen. Bury haalt uit met een fantastische trap. Margitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Manning geeft een lange en hoge pass. Medgyessy heeft problemen om de bal te vangen. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap. Margitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 2:0

19e minuut.
Gaius kopt de bal weg. Verschaeren heeft problemen om de bal te vangen. Horák is nu in balbezit. Verschaeren verovert de bal door een tackle van achteren. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. Margitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gaius geeft een hoge lob. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna passt de bal in één keer door. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 3:0

23e minuut.
Daar is Kohárszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik rent richting de bal. Mowlik passt de bal in één keer door. Daar is Bury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bury haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Verschaeren springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 4:0

29e minuut.
Avlichos kopt de bal weg. Klungelig pakt Verschaeren de bal. Horák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verschaeren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Avlichos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Horák onderschept slim de pass. Inworp. Gaius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Egri passt de bal in één keer door. Knézy is nu in balbezit. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna geeft de bal voor. Verschaeren springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 5:0

35e minuut.
Avlichos speelt de bal door. Horák heeft problemen om de bal te vangen. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 6:0

37e minuut.
Gaius probeert naar een medespeler te passen. Avlichos is nu in balbezit. Avlichos passt de bal in één keer door. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Avlichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlichos passt de bal zonder na te denken. Bury rent richting de bal. Bury schiet op doel. Margitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 7:0

41e minuut.
Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren passt de bal zonder na te denken. Bury is nu in balbezit. Bury schiet op doel. Margitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 8:0

45e minuut.
Bury passt de bal zonder na te denken. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák maakt een afschuwelijke overtreding. Horák krijgt een gele kaart. Verschaeren raakt geblesseerd tijdens het duel. Mowlik met een snel genomen vrije trap. Bury krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 33%, Ifularuf 67%.
NNRAS - Ifularuf 8:0

46e minuut.
Verschaeren is nu in balbezit. Tuna rent richting de bal. Medgyessy rent richting de bal. Tuna onderschept slim de pass. Tuna haalt uit met een fantastische trap. Margitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 9:0

48e minuut.
Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaius rent richting de bal. Gaius passt de bal zonder na te denken. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Medgyessy verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ... Margitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 10:0

56e minuut.
Manning bereikt de bal nog maar net als eerste. Manning geeft een hoge lob. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Horák geeft de bal voor. Manning bereikt de bal nog maar net als eerste. Manning geeft een lange en hoge pass. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. Margitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 11:0

61e minuut.
Vandenhout komt het veld opgelopen. Liaudanskis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Doeltrap. Margitai trapt de bal weg. Avlichos kopt de bal weg. Liaudanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaudanskis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Mowlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avlichos is nu in balbezit. Avlichos probeert naar een medespeler te passen. Liaudanskis rent richting de bal. Liaudanskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kohárszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti verovert de bal door een tackle van achteren. Siti geeft de bal voor. Liaudanskis is nu in balbezit. Liaudanskis haalt uit met een fantastische trap. Margitai bokst de bal weg. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 12:0

70e minuut.
Vandenhout heeft problemen om de bal te vangen. Turóczi met een sublieme pass. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 13:0

72e minuut.
Gaius passt de bal in één keer door. Vandenhout rent richting de bal. Gaius rent richting de bal. Gaius schiet op doel. Margitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 14:0

74e minuut.
Mowlik passt de bal zonder na te denken. Gaius met een sublieme pass. Liaudanskis is nu in balbezit. Liaudanskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 15:0

76e minuut.
Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik geeft de bal voor. Klungelig pakt Horák de bal. Liaudanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaudanskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tuna probeert naar een medespeler te passen. Gaius is nu in balbezit. Gaius geeft een lange en hoge pass. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Horák de bal onder controle te krijgen. Tuna kopt de bal weg. Horák heeft problemen om de bal te vangen. Liaudanskis is nu in balbezit. Liaudanskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Siti passt de bal zonder na te denken. Avlichos rent richting de bal. Avlichos geeft een hoge lob. Liaudanskis rent richting de bal. Liaudanskis geeft een lange en hoge pass. Margitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Margitai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik speelt de bal door. Liaudanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaudanskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 16:0

85e minuut.
Csonka rent richting de bal. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna passt de bal zonder na te denken. Liaudanskis heeft problemen om de bal te vangen. Liaudanskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tuna rent richting de bal. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Avlichos speelt de bal door. Liaudanskis is nu in balbezit. Liaudanskis draait met de bal, schiet en ... Paal! Margitai bokst de bal weg. Liaudanskis rent richting de bal. Liaudanskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Ifularuf 17:0

87e minuut.
Egri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avlichos met een snelle inworp. Liaudanskis rent richting de bal. Liaudanskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Siti verovert de bal door een tackle van achteren. Avlichos probeert naar een medespeler te passen. Vandenhout is nu in balbezit. Liaudanskis is nu in balbezit. Liaudanskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 17%, Ifularuf 83%.
NNRAS - Ifularuf 17:0