Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:07
  • Bekerwedstrijd: Osztályozó
  • Stadion: Loxon Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24715
Loxon Sheriff Tiraspol
Proba Tactiek 541
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 24.8
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pachelski de bal. Pachelski schiet op doel. Sunyovszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 1:0

5e minuut.
Krevald passt de bal zonder na te denken. Baniček met een sublieme pass. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek geeft de bal voor. Negoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Sunyovszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krevald neemt de hoekschop. Negoiu rent richting de bal. Pachelski rent richting de bal. Pachelski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 2:0

7e minuut.
Comel kopt de bal weg. Negoiu rent richting de bal. Negoiu passt de bal zonder na te denken. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Duchewicz rent richting de bal. Duchewicz geeft de bal voor. Garai verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek haalt uit met een fantastische trap. Sunyovszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gersmann de bal. Baniček bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 3:0

21e minuut.
Neuberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fabri komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Gersmann geeft een lange en hoge pass. Micskó kopt de bal weg. Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rajk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček onderschept slim de pass. Baniček geeft de bal voor. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Baniček met een sublieme pass. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu passt de bal met de wreef. Bzdączek rent richting de bal. Bzdączek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duchewicz zal de hoekschop nemen. Baniček bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Garai verovert de bal door een tackle van achteren. Garai probeert naar een medespeler te passen. Krevald rent richting de bal. Krevald geeft een hoge lob. Negoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Garai de bal. Negoiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garai. Negoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krevald neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... Sunyovszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 4:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duchewicz met de inworp. Galarraga geeft de bal voor. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 5:0

32e minuut.
Micskó speelt de bal door. Lipták heeft problemen om de bal te vangen. Pachelski rent richting de bal. Pachelski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Krevald kopt de bal weg. Baniček bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček met een sublieme pass. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sós geeft de bal voor. Krevald is nu in balbezit. Krevald passt de bal met de wreef. Daar is Bzdączek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdączek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Sunyovszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 6:0

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sunyovszky niet meer kan verder spelen. Pomper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loxon 21%, Sheriff Tiraspol 79%.
Loxon - Sheriff Tiraspol 6:0

46e minuut.
Półchłopek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Baniček rent richting de bal. Baniček geeft een lange en hoge pass. Bzdączek is nu in balbezit. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 7:0

49e minuut.
Baniček verovert de bal door een tackle van achteren. Pachelski rent richting de bal. Gersmann verovert de bal door een tackle van achteren. Baniček rent richting de bal. Baniček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 8:0

50e minuut.
Baniček verovert de bal door een tackle van achteren. Baniček passt de bal in één keer door. Negoiu rent richting de bal. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Galarraga met een sublieme pass. Daar is Bzdączek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniček probeert naar een medespeler te passen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Pomper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Comel met een sublieme pass. Baniček is nu in balbezit. Baniček passt de bal zonder na te denken. Pachelski rent richting de bal. Pachelski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu rent richting de bal. Gersmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Negoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Negoiu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pomper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bzdączek passt de bal zonder na te denken. Negoiu probeert de bal aan de voet te houden. Gersmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski onderschept slim de pass. Pachelski draait met de bal, schiet en ... Pomper bokst de bal weg. Garai heeft problemen om de bal te vangen. Pomper met een sublieme pass. Baniček kopt de bal weg. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 9:0

62e minuut.
Rajk is nu in balbezit. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek met een sublieme pass. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Erős raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Angyal komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Comel is nu in balbezit. Comel geeft een hoge lob. Daar is Gersmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 10:0

71e minuut.
Adamowicz geeft een hoge lob. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček speelt de bal door. Negoiu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 11:0

74e minuut.
Angyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček verovert de bal door een tackle van achteren. Baniček geeft een lange en hoge pass. Negoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Pomper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 12:0

78e minuut.
Pachelski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Garai de bal. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Sheriff Tiraspol 13:0

83e minuut.
Garai onderschept slim de pass. Bzdączek onderschept slim de pass. Baniček met een sublieme pass. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gersmann rent richting de bal. Pachelski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sós. Sós krijgt een gele kaart. Pachelski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krevald zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Negoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bzdączek passt de bal zonder na te denken. Pachelski is nu in balbezit. Baniček is nu in balbezit. Bzdączek rent richting de bal. Bzdączek haalt uit met een fantastische trap. Pomper bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loxon 13%, Sheriff Tiraspol 87%.
Loxon - Sheriff Tiraspol 13:0