Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLUMENZE zs.zs fc.
532 Tactiek barátságos
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 27.1
very good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


8e minuut.
Omar rent richting de bal. Omar passt de bal zonder na te denken. Bazan rent richting de bal. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMENZE - zs.zs fc. 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Săndiţă de bal. Săndiţă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gaćanović de bal. Bazan is nu in balbezit. Bazan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Passarela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salvatierra. Passarela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nuţiu met een snel genomen vrije trap. Bazan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zellweger met een snelle inworp. Bazan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Denkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Săndiţă met een snelle inworp. Sabău geeft een lange en hoge pass. Bazan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bazan rent richting de bal. Vocale met een sublieme pass. Daar is Bazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazan geeft een lange en hoge pass. Konopelski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gaćanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger passt de bal met de wreef. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bazan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bazan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Denkiewicz de bal onder controle te krijgen. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger geeft een lange en hoge pass. Sabău maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sabău is nu in balbezit. Sabău heeft problemen om de bal te vangen. Sabău met een sublieme pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMENZE - zs.zs fc. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMENZE 33%, zs.zs fc. 67%.
FLUMENZE - zs.zs fc. 2:0

49e minuut.
Nuţiu kopt de bal weg. Săndiţă is nu in balbezit. Aldazabal begaat een overtreding. Săndiţă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Săndiţă kan niet meer verder spelen. Retamal komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vocale geeft een hoge lob. Passarela probeert de bal aan de voet te houden. Nuţiu kopt de bal weg. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schiet op doel. Langenkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Bazan heeft problemen om de bal te vangen. Passarela is nu in balbezit. Passarela probeert naar een medespeler te passen. Sabău rent richting de bal. Sabău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajvaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ajvaz probeert naar een medespeler te passen. Bazan rent richting de bal. Bazan schiet op doel. Langenkamp bokst de bal weg. Sabău is nu in balbezit. Sabău draait met de bal, schiet en ... Langenkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sabău is nu in balbezit. Sabău schiet op doel. Langenkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMENZE - zs.zs fc. 3:0

65e minuut.
Nuţiu probeert naar een medespeler te passen. Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar passt de bal zonder na te denken. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabău is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMENZE - zs.zs fc. 4:0

69e minuut.
Bazan is nu in balbezit. Bazan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Denkiewicz de bal onder controle te krijgen. Sabău springt en kopt de bal. Langenkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMENZE - zs.zs fc. 5:0

78e minuut.
Sabău rent richting de bal. Sabău passt de bal zonder na te denken. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Langenkamp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMENZE - zs.zs fc. 6:0

79e minuut.
Konopelski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Retamal met een snelle inworp. Passarela is nu in balbezit. Passarela geeft een hoge lob. Langenkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gaćanović speelt de bal door. Simões bereikt de bal nog maar net als eerste. Simões passt de bal in één keer door. Sabău rent richting de bal. Sabău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMENZE 25%, zs.zs fc. 75%.
FLUMENZE - zs.zs fc. 6:0