Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:08
  • Bekerwedstrijd: Osztályozó
  • Stadion: RoNaK Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4511
RoNaK Juve Ultrass
4-3-3v3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 20.7
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Faragó rent richting de bal. Gőz verovert de bal door een tackle van achteren. Gőz geeft een lange en hoge pass. Szőnyegi krijgt zijn hoofd ertegen. Orth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 1:0

10e minuut.
Szőnyegi rent richting de bal. Alföldi rent richting de bal. Szőnyegi verovert de bal door een tackle van achteren. Szőnyegi schiet op doel. Orth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus haalt uit met een fantastische trap. Orth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus passt de bal in één keer door. Szőnyegi is nu in balbezit. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Orth probeert naar een medespeler te passen. Vincze kopt de bal weg. Daar is Hahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek is nu in balbezit. Dobek geeft een lange en hoge pass. Orth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 2:0

25e minuut.
Vincze is nu in balbezit. Vincze passt de bal zonder na te denken. Gőz speelt de bal door. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel. Paal! Annus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bimbó komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Dobek passt de bal met de wreef. Bimbó rent richting de bal. Bimbó passt de bal in één keer door. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hannich geeft de bal voor. Inworp. Gőz met een snelle inworp. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dobek rent richting de bal. Dobek geeft een lange en hoge pass. Bimbó heeft problemen om de bal te vangen. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze passt de bal met de wreef. Alföldi is nu in balbezit. Szőnyegi onderschept slim de pass. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 3:0

41e minuut.
Daar is Szőnyegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csősz. Szőnyegi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szőnyegi met een snel genomen vrije trap. Magenheim heeft problemen om de bal te vangen. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gőz passt de bal met de wreef. Magenheim rent richting de bal. Bimbó rent richting de bal. Bimbó draait met de bal, schiet en ... Orth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 21%, Juve Ultrass 79%.
RoNaK - Juve Ultrass 4:0

48e minuut.
Kotul controleert de bal met de borst. Gőz is nu in balbezit. Gőz passt de bal in één keer door. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dobek speelt de bal door. Magenheim heeft problemen om de bal te vangen. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim onderschept slim de pass. Magenheim speelt de bal door. Orth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szőnyegi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 5:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gőz met een snelle inworp. Dobek met een sublieme pass. Magenheim rent richting de bal. Magenheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 6:0

53e minuut.
Bimbó onderschept slim de pass. Bimbó heeft problemen om de bal te vangen. Bimbó probeert naar een medespeler te passen. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kotul rent richting de bal. Kotul geeft een lange en hoge pass. Vincze probeert naar een medespeler te passen. Bimbó rent richting de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Orth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Arraztoa geeft de bal voor. Bimbó kan de bal niet met de borst controleren. Bimbó speelt de bal door. Klungelig pakt Magenheim de bal. Magenheim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gőz kopt de bal weg. Dobek rent richting de bal. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hannich heeft problemen om de bal te vangen. Bimbó speelt de bal door. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... Alföldi probeert de bal aan de voet te houden. Orth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Dobek geeft de bal voor. Klungelig pakt Alföldi de bal. Bimbó rent richting de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Csősz rent richting de bal. Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze geeft de bal voor. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 7:0

75e minuut.
Vincze is nu in balbezit. Vincze met een sublieme pass. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 8:0

79e minuut.
Orth met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Vincze de bal. Vincze kopt de bal weg. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel. Orth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek geeft een lange en hoge pass. Daar is Bimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 9:0

86e minuut.
Dobek met een sublieme pass. Gőz speelt de bal door. Dobek is nu in balbezit. Dobek geeft de bal voor. Magenheim springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gőz met de inworp. Dobek rent richting de bal. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 10:0

89e minuut.
Gőz geeft een hoge lob. Bimbó kopt de bal weg. Daar is Szőnyegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. Orth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Juve Ultrass 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 17%, Juve Ultrass 83%.
RoNaK - Juve Ultrass 11:0