Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsemen of the Apocalypse S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
5-3-2 Tactiek mishu347
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
68.3 gemiddelde waardering 70.8
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen briljant


9e minuut.
Sampallo speelt de bal door. Syväniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Syväniemi passt de bal met de wreef. Palimąka is nu in balbezit. Palimąka schiet op doel. Čepela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Musati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keizer komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau speelt de bal door. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Syväniemi passt de bal in één keer door. Deijkers rent richting de bal. Gherghelej bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers schiet op doel. Čepela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Latynowicz met een sublieme pass. Gajos met een sublieme pass. Navarro speelt de bal door. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Murzastek kopt de bal weg. Sampallo speelt de bal door. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka geeft een lange en hoge pass. Deijkers krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 35%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horsemen of the Apocalypse - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:0

70e minuut.
Cienfuejo passt de bal in één keer door. Gajos is nu in balbezit. Gajos geeft de bal voor. Navarro krijgt zijn hoofd ertegen. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

77e minuut.
Keizer geeft een lange en hoge pass. Sampallo met een sublieme pass. Pedrosa rent richting de bal. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Palimąka de bal. Palimąka passt de bal in één keer door. Mosner is nu in balbezit. Mosner geeft de bal voor. Deijkers maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo verovert de bal door een tackle van achteren. Leguízamo probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Syväniemi geeft een lange en hoge pass. Pedrosa kopt de bal weg. Mosner speelt de bal door. Daar is Palimąka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palimąka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Keizer probeert naar een medespeler te passen. Sampallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampallo passt de bal met de wreef. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel. Čepela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palimąka heeft problemen om de bal te vangen. Palimąka draait met de bal, schiet en ... Čepela probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 34%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 66%.
Horsemen of the Apocalypse - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1