Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITATEA CRAIOVA LV`s Real Madrid
FORZA5.1 Tactiek OldBoys6r
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
69.3 gemiddelde waardering 65.7
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


6e minuut.
Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Holca heeft problemen om de bal te vangen. Tęsiorowski is nu in balbezit. Tęsiorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Holca de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rognato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruciński springt en kopt de bal. Klungelig pakt Pineda de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wdowiak heeft problemen om de bal te vangen. Küng rent richting de bal. Mocarzel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mocarzel krijgt een gele kaart. Küng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ślużyński neemt zijn aanloop. Paal! Fijarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Küng kan de bal niet met de borst controleren. Świętochowski rent richting de bal. Ślużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ślużyński speelt de bal door. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Mocarzel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mocarzel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

22e minuut.
Hamza rent richting de bal. Küng onderschept slim de pass. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng onderschept slim de pass. Küng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rivas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trung Hạnh komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Sagnol onderschept slim de pass. Sagnol met een sublieme pass. Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Muhanov rent richting de bal. Muhanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Rognato rent richting de bal. Daar is Rognato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rognato met een sublieme pass. Tęsiorowski is nu in balbezit. Tęsiorowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - LV`s Real Madrid 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITATEA CRAIOVA 47%, LV`s Real Madrid 53%.
UNIVERSITATEA CRAIOVA - LV`s Real Madrid 1:0

49e minuut.
Rognato passt de bal met de wreef. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răduţă. Răduţă krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda passt de bal zonder na te denken. Trung Hạnh met een sublieme pass. Muhanov is nu in balbezit. Muhanov haalt uit met een fantastische trap. Fijarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Küng is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Trung Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Maarits verovert de bal door een tackle van achteren. Maarits geeft een lange en hoge pass. Rognato is nu in balbezit. Daar is Rognato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - LV`s Real Madrid 2:0

62e minuut.
Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rognato met een sublieme pass. Ruciński rent richting de bal. Ruciński schiet op doel. Szabat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Maarits met de inworp. Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol geeft een hoge lob. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wdowiak is nu in balbezit. Daudén Ibáñez begaat een overtreding. Daudén Ibáñez krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Wdowiak met een snelle inworp. Jónás probeert naar een medespeler te passen. Wdowiak rent richting de bal. Wdowiak geeft een lange en hoge pass. Ruciński krijgt zijn hoofd ertegen. Szabat bokst de bal weg.

75e minuut.
Jónás kopt de bal weg. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruciński rent richting de bal. Ruciński haalt uit met een fantastische trap. Szabat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - LV`s Real Madrid 3:0

86e minuut.
Wdowiak is nu in balbezit. Wdowiak geeft een lange en hoge pass. Rognato kopt de bal weg. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hạnh is nu in balbezit. Trung Hạnh geeft een hoge lob. Muhanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITATEA CRAIOVA 39%, LV`s Real Madrid 61%.
UNIVERSITATEA CRAIOVA - LV`s Real Madrid 3:0